-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #91201 üzenetére
Egyelőre nincs döntés róla, a jövő évi IT fejlesztési tervbe akarom belerakatni. Érzésre 150-200k lehet, amit még benyelnének, de igazán arra lennék kíváncsi, hogy mi az, ami ide már elég, és mi az, amit túlzás kiadni érte, illetve, hogy egy drágább router miben tud többet, mint egy olcsóbb, mert ha tele van felesleges feature-ökkel, amit úgysem használnánk, akkor nyilván az olcsóbbat vennénk. A stabilitás, biztonság, gyorsaság a szempont, illetve még szóba került, hogy szegmentálni kéne a hálózatot legalább 3 részre, de nincs managed switch-ünk, amivel megoldható lenne. Gondolom egy router is tudhat ilyet. Úgy nagyjából ennyi, ami eszembe jut, de nem vagyok egy nagy hálózatos. Márkák terén nekem az eddigiek alapján a Mikrotik, Grandstream, Ubiquity tűnnek olyannak, amiket cégnek is ajánlanék, illetve itt már vannak Mikrotik eszközök, azért gondoltam, hogy legyen azonos márka.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Gurulunk, WAZE?!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest