-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szia!
Ezt a "rábeszélt" dolgot értsd úgy, hogy ajánlott olyat is amit nem ismertem és kimerítette az erre szánt keretet. Miután "megköpködtem", elolvastam pár véleményt róla, megvitattam magamban újra a reális szükségletét az új eszköznek, döntöttem úgy, hogy legyen ez. A MESH dolog pedig nem fog játszani nálam, lévén még a WR1043ND jelét is fogom az utca szinten is. Új, friss hardverre van szükségem ami a megnövekedett igényeknek megfelel, valamint több is annál. Így valamelyeset "jövő álló" lesz. Nem centizem ki mint a jelenleginél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX