Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dudika10

veterán

válasz dkess #89263 üzenetére

Nem csak a OneMesh-nek vannak olyan limitacioi, ami alapvetonek kellene szamitson.

Se az AX10 se az AX73 nem tudja a WDS-t, pedig en ugy emlekszem, hogy a regebbi routerek tudtak. De van egy Linksys EA6100-am is ami szinten nem tudja, pedig alap feature kellene legyen.
    Ugy nez ki divat alapveto funkciokat kihagyni a termekekbol. :(

De en nem panaszkodok jelenleg. 64nm, panel, millio wifivel, az AX73 + RE305 OneMesh az AC-s eszkozokkel 150/150 korul tud a lakas barmely pontjan, az 1 darab AX-es laptop meg 150...300 kozottt helytol fogguen.
    Egyedul a telefonom nem tud ~30Mbit-nel tobbet, de ott a telefonnal van a baj.

HA egyszer megcsinaljak, hogy legyen kabeles backhaul, akkor majd atkotom arra az RE305-ot.

• antikomcsi

veterán

válasz dkess #89263 üzenetére

Köszönöm a részletes és kimerítő választ!

Mivel eddig elégedetten használtam a TP-Link termékeit, és a jelenlegi hálózat is tökéletesen megfelel számunkra, egyelőre marad minden így. Mindenhol van vezetékes elérhetőség, és vezeték nélküli is, megfelelő késleltetéssel és sávszélességgel. Ha szükséges, majd kézzel váltok a hálózatok közt.

Megnéztem az 505/605X-et de pont az a baj, hogy ahová tenném, ott már nincs megfelelő erősségű jel. A semmit meg felesleges ismételni. Ezért megy az emeletre is kábelen a net és vannak külön AP-k. Mire újra téma lesz nálam a hálózat fejlesztés, szerintem lesznek már újabb eszközök.

Egyébként a múlt héten láttam a TP-Link oldalán egy képet, amit most szívesen ide linkelnék, na de tudjuk, hogy szokott ez lenni, az Istenért sem találom. Nekem az alapján az jött le, hogy kábellel is életre tudom kelteni. Annyira nem zavar mert nem nagy érvágás nekem, azoknak viszont bosszantó lehet, akik direkt emiatt vették meg az adott terméket.

Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák