- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter #89026 üzenetére
Csatlakozva adika4444-hez:
Ezek a Mikrotik LTE-eszközök vagyon jók, én többet is használtam, jelenleg is használok.
Ha jó a vételi lehetőség, akkor az SXT is elég lehet, az LHGG nem biztos, hogy bármilyen érezhető előnnyel jár.
Ha modemként, azaz LTE passthroughban használod (aminek elég egyszerű a beállítása), akkor csakis a saját preferenciádon múlik, hogy milyen routert használsz mögötte, semmi nem köt a márkához. Pont úgy fog működni, mint egy bármilyen vezetékes szolgáltatóhoz kapcsolódó router.
MaCS
-
Multibit
nagyúr
válasz
EdgeRouter 6P (az SFP portra jelenleg nincs szükségem, de minimum 5 Ethernet kimenet kéne)
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de ezek az ethernet portok független portok, tehát nincs a készülékben belső switch! Persze konfigoláskor bridgelheted a portokat, de az sebesség veszteséggel jár, mivel ebben az esetben a központi egység (SoC) kénytelen a switch feladatot is ellátni.Amúgy adika4444 véleményével ellentétben nekem az Ubi jobban bejött, a Mikrotikkel szemben
Használtam évekig mindkettőt, mielőtt szakítottam a konzumer vonallal.
-
adika4444
addikt
válasz
Hali!
A MikroTik megfelelő lehet. Tud passtrough-t, ilyenkor minden routing feladatot az utána rakott eszköz végez.
Én esetleg belső routernek is MikroTik-et néznék, őszintén szólva jobban bejött számomra, mint az Edge vonal.
De javaslom, nézz be itt a fórumon az Ubiquiti és a MikroTik-es topikokba, utóbbiban tudsz segítséget kérni az LTE-s eszköz konfigurálásában, illetve megnézheted, melyik irány miért lenne jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalos klub
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest