- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Huawei P30 - kell ennél több?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
becsülöm a türelmed, és Alexét is. köszönöm.
haladunk a cél felé, de néhány keresztkérdés következik.-AX92 budget függvényében cserélhető AX58-ra is? tudom a wifije gyengébb, egyéb paraméterre értettem.
-az AX-ek mellett az AC65P (alternatív AsusWRT van rajta) megfelelő fő routernek?
-mi van ha veszek az AC65P mellé még két ugyanilyet és ezeket AP-ként használom? ez -miben rosszabb, mint az AiMesh megoldás?
-a Lyra Mini jelerősségéről tudtok valamit, AC65P mellett labdába rúghat?
-AC57 (mint legolcsóbb AiMesh router) jelerősségben tud annyit, mint az AC65P?
-mi a magyarázat arra a jelenségre, hogy a Miikrotikem 1/2 - 2/3 letöltési sebességet produkál Asushoz képest wifin, de felöltésben kb. ugyanannyit? -
woodworm
veterán
"A "feketeleves" a következő: az Asus AiMesh és pl. a ZenWiFi Mesh nem kompatibilisek egymással"
Erre valami referencia?
Kerestem, de nem találtam semmit. A zenwifi eszközöknél feltüntetik az aimesh kompatibilitást, a marketinganyagban találni közös hálózatról képet.(#85340) eladogeppc
De keresztben (2,4GHz >> 5GHz, 5GHz >> 2,4GHz) vagy kábelen nem próbáltad? -
sesomaru1989
aktív tag
Szia,
Ezzel szemeztem, ez most 21k ahogy néztem.
TP-Link Archer AX10 AC1500 Router
Annyit még hozzátennék a leírtakhoz, hogy aktívan HO-ban vagyok, és VPN-zek bőszen, tehát a stabilitás elengedhetetlen. Bér sztem ezek a routerek már atom stabilak.OpenWrt-t miért gondolod jobbnak mint a gyári FW? én anno nagyon sokat szenvedtem vele a 1043nd-vel. Lehet az én hozzá nem értésemből adódott, de nem sikerült sose jól belőni....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nintendo Switch 2
- Huawei P30 - kell ennél több?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő