- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Szia!
Köszi a választ ismét. Azért akarok openwrt-t, mert az eddigi routereimben alapból nem volt nekem jó QoS. Most még nagyon lassú a netem (15/2) és muszáj valami. A alkalmazás / priority flag alapú sajnos nem jó, mert a Playstation-nél nem tudtam rendesen megoldani, hogy a játék letöltés ne egyen meg mindent, de menjen ha tud. Na most OpenWRT-n a "piece of cake" féle tökéletesen bevált. Nem igazán láttam jó videót, ami asusnál / tp-linknél részletesen bemutatná ezt. Így ha az alap firmware mégsem jó, tudok menni openwrt-re. A TP-Link AX50 meg intel chipsetes, azt olvastam, hogy kb soha nem lesz rá.
De még nézegetek az újféle TP-link firmware-ről videókat, hátha jó lenne azon a QoS nekem. Ha nem, akkor lesz az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest