Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Gyári szoftvere jobb, maga az eszköz gyakorlatilag egy AC68U, mérésekkel bizonyították, hogy ugyanaz a két készülék de az AC65P jobb, modernebb.
AC66U_B1-re elérhető néhány CFW így akár azzal is lehet próbálkozni, pl. tomato-val.
De szerintem ennyire "ne kerülgesd a forró kását", ha nem tetszik az AC65P akkor AX56U ami esetleg az AC és az igazi AX között helyezkedik el mivel nem teljes értékű AX-es eszköz de egy hagyományos AC-nél gyorsabb is tud lenni. -
sokáig "ő volt a sztár, a kasszasiker", de rég' nem hallottam róla. vele vezette be az Asus a mesht az olcsóbb kategóriákba, és nekem személy szerint rendkívül kedvező tapasztalataim vannak vele, tucatnyi, hosszú évek óta kifogástalanul működő példány formájában.
Nem tudom, hogy mennyiért lehet újonnan hozzájutni, de az AX56 érzésre már jobb vétel (ha ott a plafon).
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX