Hirdetés
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williams
üzenetére
Ahogy látom ez már egy két éves beszélgetés, és nagyjából végig lett zongorázva akkor minden lehetőség, így legfeljebb az újabb fw frissítés marad, bár önmagában ez nem nagy remény a javulásra. Továbbra se nagyon értem a dolgot, mert ahogy a fentebb linkelt méréseimben is látható, még a jóval gyengébb RT-N12 D1 is megugorja ezt a sebességet, RT-N16-ot pedig magam is használtam sokáig 120Mbps UPC nettel, Tomato-val, és természetesen több port forward szabállyal együtt, gond nélkül.
Ezek fényében viszont már azt mondom, ne fuss újra felesleges köröket, akkor inkább lépd meg a cserét, a fentebb említett két típus bármelyike megfelel 1000Mbps-ig.
Ha esetleg számít, az RT-AC65P-re OpenWrt van, az RT-AC57U-ra pedig Padavan, és ha jól tudom OpenWrt is. A két típus számottevően csak a WiFi vezérlőben különbözik, az RT-AC57U hardverben nagyon hasonló a Xiaomi Mi Router 3G-hez, utóbbit használom én is 1000-es DIGI-vel, Padavan-al, port forward-al, nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX