Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, arra nem kell feltétlenül a Gbit-es router, de ha van miből megvenni, és gondolsz a jövőre, illetve ha esetleg a LAN oldali nagyobb forgalom miatt szükség van rá, akkor ASUS RT-N16, vagy RT-N15U, de ha a közeljövőben nem lesz mondjuk 80Mbit-nél gyorsabb csomagod, és más okod sincs a Gbit-es eszközre, akkor tökéletesen megfelel az RT-N10U is! Én a TP-LINK-eket nem ajánlom, a Linksys-el pedig nincs ilyen irányú tapasztalatom, és most mivel nem néztem utána, azt sem tudom, hogy a gyári firmware-ben például van-e print server funkció! Az ASUS-okban egész biztosan van, illetőleg mindhárom modellre van Tomato fw, ha valami miatt esetleg mégis úgy döntenél...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX