Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
az nem játszik hogy felhívod őket mondod hogy újra kötnél hűségnyilatkozatot mondjuk 1 évre cserébe engedjenek kicsit az árból, v.színű bele is mennek rá egy hétre a szerződés után felhívod őket hogy behalt a modem cseréljék, új szerződés új hűség -> ingyen csere, elméletileg...
ez így egy jó nagy ki.... amúgy

-
válasz
HeavyToys
üzenetére
Én mikor anno Invitel-es voltam, és bedöglött a DSL-em, azt hitték a szerelők, hogy a modem a hibás, és két hét alatt háromszor kicserélték úgy, hogy a "régit" mindig itt hagyták nekem, hogy tartsam meg, vagy dobjam ki, ha úgy tetszik! Szóval itt álltak hegyekben a néhány órát használt modemek! Bár az egyik egy Huawei volt, de a másik kettő DSL-360R T1, ami egy nagyon jó modem!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
Dr.NX