Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Nálam EU global az egyik, kínai a másik AX3600-as, volt ez is, az is önmagában bedugva, semmi se gyenge. Az EU-s gyengébb, mint a mikrosütő kínai, ha keresem a bajt, és falak mögé, 30m-re megyek, nade melyik routzer nem vérzik el ott 50K-ig? Mind...
Semmivel se rosszabb ez, mint bármelyik másik dupla pénzért, amelyiknek ugyanazok a max értékek vannak megszabva az európai régióban. Ha hergelni akarod, mert kevés, veszel még egyet, a ház másik végében bedugod, és akkor két közepes teljesítménnyel nem melegszik az asztalon a bögrében a víz, hanem dolgozik normálisan a rendszer. Ez az wgy routerrel oldjunk meg mindent, egy marhaság, kb mint ha azt mondod, hogy az előszobába veszel egy nagy hangfalat, és onnan akarod a hálószobában a híreket hallgatni. Több kisebb mindig egyenletes lefedettséget biztosító jelet fog sugározni, plusz az ax3600 ismeri a dupla sávot, azaz egy ssid van, ha távolabbra kerülsz, és úgy ítéli meg, hogy az 5GHz már lassabb, észrevétlenül levált 2.4-re. Nálam az ac65P két fal mögött 300 mbit-et tudott, ugyanott az ax 3600-as 650-700-at.
Én is egy hónaposan vettem a kínait 15-ért még tavaly augusztusban, volt erre 5 percem, bevállaltam, és megdöbbentően jó, totál bevált, utána vettem a másodikat, ezek látják el a ház lefedését, és egy perc akadás se volt hónapok óta. Nem igazán szól semelyik másik mellett érv... Ha lett volna jobb router ugyanennyiért, vagy ugyanilyen kevesebbért, már megvettem volna, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX