-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Aki esetleg 20 ezerrel bezárólag keres routert, de nem tudja, van-e szüksége AX-es eszközre:
Emeletes családi házban lakunk, a net csak 100-as, wifi 6 képes eszköz kettő van itthon. Eddig AC57U v1-et használtam, ami önmagában épphogy elég volt erre a területre. A földszinten rendben volt a jel, de az emeleten már az 5 GHz gyenge volt, sokszor átváltott 2.4-re. Az udvaron is csak a ház közvetlen környezetében volt jel. Gondoltam, 18990-ért kipróbálom az AX20-at. Már a sima gyors beállítás után is feltűnt, hogy az emeleten is stabil 5 gigás jel lett, másnap pedig igencsak meglepődtem, hogy az utcán, a kocsiban ülve is volt 2.4-es jel, a háztól vagy 25 méterre. Ez az Asus-al elképzelhetetlen volt. Tehát ha valaki csak pusztán erősebb jelet akar, mindenféle egyéb kiegészítők nélkül, az is nyugodtan próbálkozzon az AX20-al, szerintem nem fog benne csalódni. Ennyi pénzért szerintem megéri. Persze hosszabb távú tapasztalatom még nincs, pl. stabilitás terén, az Asus ilyen szempontból jól teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest