- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam
,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.