Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyar1974
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezek a párosítások így jönnek az msi-től, a lényeg, hogy a színeket m.a. 4.3-nál az rtss-ben állítható(ezt ismertem), a m.a.4.6.1-nél bevitték az afterburner-be. Igaz nem használom az "osd monitort" folyamatosan, de azért néha ránézek, szeretem tudni, hogy rendben minden.
Ezért egyik legjobb funkció, ami Nekem bejön, hogy játék közben is ki/be tudom kapcsolni az o.m.-t, egy bill.gombbal!
-
betyar1974
senior tag
RTSS 7.2.2-t használó segítségét kérném! OSD szín csak narancs van, hiába akarom megváltoztatni.
Palette-másik szín-ok és marad a narancs -
betyar1974
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az nem gond, hogy a kompatibilis listában ugyanúgy, csak win8-ig szerepel? Nincs is más alternatíva, estleg más kliens, amiben szerepel a Win10 kompatibilitás?
Aktivitásodból kifolyólag
láthattad((#59073) betyar1974), hogy szenvedtem fagyásokkal, azóta ment a Norton, lett belőle KIS! Viszont, ha "kompatibilis problémák megoldására" kattoltam, akkor a Win8-at adta ki, mint hibát.
Most jelenleg újraraktam a rendszert, igaz 8perc asztalig, de nem szeretném naponta megismételni!
Egyébként köszi minden eddigit...
-
betyar1974
senior tag
Torrentklienset keresek, ami kimondott win10 kompatibilis!
Eddig csak ilyet találtam(qBittorrent).
Estleg ha linket kaphatnák? -
betyar1974
senior tag
Esetleg ez?
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Milyen optimalizáló/karbantartó programot érdemes használni? Kerish doctor, iobit ...stb. hasonlókra gondoltam. Egyáltalán érdemes?
Amiért megfordult bennem a kérdés: van hogy bizonyos oldalak után, lassú a következő lap betöltése, játéknál már találkoztam fps csökkenéssel és ha optimalizálás segítene... A.s.c szerintem semmit nem ér, próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest