- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26
üzenetére
A bevételt is szorozd meg 100-zal! Nagyobb cégnél még kevésbé kifogás ez, amit írsz. Sok munka, igen, ami nincs elvégezve. Ne haragudj, de nem fogom hirtelen megsajnálni a magyar cégeket, ahol mindenen és addig spórolnak, amíg össze nem dől valami...
Én is imádtam a mini kis penge telefonomat tizen sok éve, mégse jutna eszembe ma azzal rohangálni, fényképeket készíteni, vagy bármilyen mai feladatot rábízni. Ugyanez van a számítógépeknél is, valahol én a 8. generációnál húznám meg a határt, ami fölött már egészen kezesek. A Win 11-egy nem vagyok kibékülve, de az, hogy a Win 10 (2015) óta nem változott semmit az alapkövetelmény, azért megjegyzendő. Egyedül talán a weboldalak memória-igénye, de az egy pár ezer forintos memóriamodul kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs