- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53597 üzenetére
Nem mert én aktív ablakot akarok menteni, nem pedig egész képernyőt, és az általam megadott fájlnévvel és mappába, ezeket a beépített képlopóval nem tudom beállítani. De ez a PicPick tökéletes, szóval megtoldódott.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53567 üzenetére
Most lett csak időm foglalkozni ezzel, ez a PicPick tökéletesnek tűnik
5 perc alatt sikerült úgy beállítani ahogy azt én elképzeltem
Bár eleinte ez is feldobálta a képszerkesztőt minden egyes lenyomás után, de ki tudtam kapcsolni. Amiket eddig próbáltam programokat azokba sehol nem találtam meg hol kell kikapcsolni a mindenféle feldobált extra szerkesztőt stb funkciót és csak zavartak... de ennek átláthatóak a beállításai. Most szépen elvan a háttérbe és csak rakosgatja a képeket a megfelelő mappába
Köszönöm a segítséget! -
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, valaki tudna nekem ajánlani 1 jól működő faék egyszerű képlopó programot, ami arra való ami a neve és nem másik 1000 dologra is... Már 2 hete keresgélek, vagy 30 at kipróbáltam, volt amit 10 másodperc alatt töröltem, az összefoglalóba lévő Sharex pont nagyon jó példa arra mi az amit nem keresek, ezt is fél perc alatt töröltem.
Nekem 1 olyan képlopó kellene ami annyit tud hogy beállítok 1 mappát ahova mentsen, aztán megnyomok 1 gombot és a háttérbe szépen időrendi sorrendbe mentegeti a képet , ennyi semmi több!
Amúgy van 1 ilyen programom "Howie's Quick Screen Capture" több mint 20éve ezt használom1 mb az egész, van benne max 5 beállítási lehetőség és ennyi, tökéletesen is működik, de a 4k-t nem támogatja, így sajnos már nem jó.
Amiket találtam azok mind olyanok mind a összefoglalóba lévő Sharex, 5000 beállítási lehetőség, állandóan minden szart megkérdeznek, csinálok 1 képet feljön 1 + ablak hogy most képet csináltál itt van kicsibe, menti nem menti szerkeszti, hova menti, hangjelzés és még sorolhatnám, szóval megakaszt az eredeti tevékenységembe, és bonyolult beállítások tömkelege... én semmi ilyet nem akarok, egyszerűen csak annyit hogy feltelepítem megadom neki a mentés helyét, esetleg a fájlnevet és kész innentől kezdve csak a képlopáshoz általam meghatározót gombot akarom nyomni és a hátérbe tegye a dolgát számozottan mentse le a képeket anélkül hogy feljöjjön bármi féle + teendő... 20 évvel ezelőtt ezt 1mb-ba megtudták csinálni , most meg több 100mb-os képlopókat próbáltam ki, 50mb-nál kisebbet nem is találtam, és egyik se képes arra amire a 20 éves képes volt, normálisan működni a háttérbe! Mielőtt valaki írná a windows beépített képlopója nem jó. Szóval létezik-e ilyen képlopó így 2024be, vagy túl keveset szeretnék és már csak ilyen multifunkciós cuccok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest