-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
#75501312 #47919 üzenetére
ugy emlékszem a Hitfilm Express tud ilyet.
Rengeteg átvezető effektet tud. Alapból ingyenes a progi, de a kiegészítők fizetősek(sok átvezető effekt is) -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
válasz
LimeLord #47914 üzenetére
jók, de itt nekem kell manuálisan elindítani a számlálót, ilyet találtam nagyon sok félét. Ez nem életszerű.
Egyet végül találtam, ami kicsi, egyszerű, és részletesen statisztikáz.
procratiTracker
Nem csili vili, de a háttérben futva gyűjti az adatokat, nem nekem kell stoppert indítani egy programban. -
Amur
addikt
Olyan progit keresek mint a Time Boss [link]
A gyerköc számítógépen töltött idejét korlázni vele automatán.
Ez kicsit drága, kb. 10k forintban, ha van olcsóbb, vagy free azért az kevésbé fájna.
ennek a tiral idejét már kitöltöttük.Ebben intervallumot is tudok állítani hogy 7:00 és 21:30 között engedje beléptetni, illetve óránként szünetet tartatt vele.(kilépteti a fiókjából és hiába írja be a jelszót amíg nem tellik le a szünet ideje nem engedi be. A csökkentett módra váltást is kivédi, illetve jelszót rak a task managere.
,sajnos szükséges mert a 12 éves fiam mindent meghackel , ezt is sikerült már egyszer(akkor kellett a csökkentett módos védelmet is bekapcsolni..) -
Amur
addikt
Olyan progit keresek ami állandóan láthatóvá teszi win7 alatt az időt, mindegy hogy teljes képernyőben filmet, nézek, játszok, olvasok stb..
mint pl. ahogy a fraps kijelzi az fps-t.
az csak hab a tortán ha be is állíthatom melyik sarokban legyen.
Gadget-et nem mertem letölteni erre a célra. -
Amur
addikt
Évek óta használom a BS playert ami fel is tölti az általa használt adatbázisokba azokat a feliratokat amit én raktam manuálisan be, és amúgy nem találja.
Ha nem a "megjelenés" napján akartam feliratot, éppen ezért mindig talált.
Természetesen nézem a legnagyobb magyar felirat adatbázisokat manuálisan is, és becsülöm a fordítók munkáját.
(egyébként pedig 70%-ban angol felirattal nézem angolul nyelvtanulás céljából.
Ne essetek nekem, pontosan tudom mekkora meló ezeket lefordítani!) -
Amur
addikt
BS Player mellett van olyan vidi lejátszó progi ami netes adatbázisban automatikusan keres feliratot a filmhez, le is tölti kiválasztás után, nem nekem kell manuálisan szórakozni vele?
-
Amur
addikt
Köszönöm,megnéztem mindegyiket,végül egy gom player+k-lite codec pack kombó lett belőle!
-
Amur
addikt
Egy olyan dvix lejátszót keresek ami lehetőleg free és nem kell internet kapcsolat a kodekek lehúzásához
(tartalmazza a telepitő fájl).
A gép amire tenném még ideiglenesen sem rendelkezik internet kapcsolattal! -
Amur
addikt
Én olyan progit keresek ami beállított időközönként biztonsági mentést csinál adott fájlokról és/vagy mappákról,azokat aktuálizálva(opera,thunderbird stb..),mert mindig újratelepítés után jut eszembe hogy hónapokkal azelőtt csináltam biztonsági mentést ezekről,és mailek,könyvjelzők vesznek oda szép számmal ilyenkor!
-
Amur
addikt
olyan admin progit keresek amely nézi azt is hogy melyik felhasználó milyen programot futtat,és azt mennyi ideig használja,ezekről esetleg statisztikát is készit.az is szempont hogy tudjam különböző programok használatát tiltani vele felhasználónként más-más szabállyal.köszi! a piranha design time monitorát váltanám vele,mert az csak a felhasználók be és kijelentkezése között eltelt időt méri,tiltani is csak a bejelentkezését lehet.
-
Amur
addikt
Üdv! én olyan progit keresek ami a fraps-hez hasonlóan gombnyomásra készít képeket,de szövegszerkesztőböl is(a fraps onnan nem hajlandó fotózni). vagy valami alternative megoldás hogy a word doksikat egy k660-as mobilon is tudjam olvasni(eddig képként küldtem rá,de egyenként printscreen,majd beillesztés,mentés túl macerás,ezért keresnék egyszerűbb megoldást).Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest