Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
Sajnos már nem engedi szerkeszteni az előző hozzászólást. Elfelejtettem írni, hogy ingyenes szoftvert keresek, és windowsra.
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy külső DVD meghajtót. Szeretném a régi DVD-imet "Berippelni". Eredeti filmes DVD-ken kívül vannak személyes jellegű lemezek is, ballagás, esküvő, konfirmálás, meg különböző eseményei az életünknek. Nagyon szép lenne, ha el tudnám érni azt, hogy ezek a lemezek tartalmai meg lennének nekem egy átlagos videófájlként (Mp4, vagy MKV). Tudnátok egy olyan programot javasolni nekem, amivel ezt el tudom érni?
Fontos, hogy a videóba belerakja az összes hangsávot, illetve az összes feliratsávot, valamint a fejezeteket. Ezek a filmes lemezeknél fontosak.
Köszönöm szépen! -
Ricsii2001
tag
Sziasztok fórumozótársak! Egyáltalán nem vagyok biztos, hogy jó helyen vagyok-e, mert ez a topic nagyon-nagyon idegen a számomra. A videó stream letöltésében szoktam néha reagálni erre-arra, valamint a mobilarénán is vannak hozzászólásaim, de ide még soha nem írtam.
Szükségem lenne egy olyan programra, vagy oldalra, amely képes egy hangfájlból (jelen esetben előadásokból) szöveges átiratot készíteni. Valaki tudna ilyet ajánlani? Az Alrite oldalt ismerem, és tökéletesen is dolgozik szinte, talán csak egy-két hibát ír. Azonban rendszeres használatra ez a program nagyon-nagyon drága. 16000 forintot kér el 10 órányi leiratért. Az nagyon sok, mivel 10 óra az nem a világ ideje, és én bizonyára hamar elhasználnám azt az időkeretet, és akkor megint kellene fizetni. Természetesen a vásárlással nincs gond, nem zárkózom el a fizetős megoldásoktól sem, de azért ez egy kicsit túlzás. Milyen ehhez hasonló programok vannak még, amelyek hasonló pontossággal dolgoznak, és olcsóbb az előfizetés, mint az Alritenél?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest