- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
válasz
szucsinka #4199 üzenetére
Helo
Én eddig az XP-ket mindig Total commander F5 Copy-val másoltam át, és minden esetben működött is a másolat. Egyszer régen mondta valaki, nem hittem el, de működik.
Összezippelem, felírom dvd-re, és szükség esetén, ha összeborul az xp-m, visszaolvasom, ráírom a wincsire, és megint új az xp! Nem kell telepíteni, és újra beállítani mindent.
De használtam a Biztonsági mentés című programot a sajátgépben, az is jó.Elmentéskor nem árt, ha egy másik XP-ről tudod indítani a gépet, és úgy mented el, mert én szerintem egy éppen futó XP-t nem biztos, hogy korrektül el lehet menteni, mert egyes file-ok nyitva vannak, nem olvashatók, vagy félbe vannak hagyva bizonyos dolgok, stb..
De erről még kérdezz meg mást is.Csak biztonsági mentést akarsz csinálni az XP-ről, vagy esetleg futtatni is akarod arról a másik winyóról? Mert én ezzel az utóbbival kicsit megszenvedtem
Azt akartam, hogy a meglévő XP-t átmentem a másik winyóra, és így két XP-m legyen, és a BIOS-ban át tudjam váltani, hogy épp melyikről akarjak bootolni, így melyik XP-t akarom használni. De az volt a gond, hogy amikor a D winyóról bootoltam, ahelyett, hogy a D winyóból lett volna C (mint régen a win98-as világban), a C ugyanúgy az eredeti C maradt, és a D winyó is megmaradt D.. vagyis... ezt már nehezen tudom elmagyarázni, de valahogy az xp a D-ről indult el, de a rendszerfile-okat mégis a C-ről szedte, mivel a hivatkozások a C-re mutattak, és így az XP a két winyóból élt...Mert az XP az agyában telepítéskor eltárolta a winyóbetűjel kiosztást, kőbe véste, és ettől nem tágított. Ez sok esetben jó, pl. amikor egy új winyót teszel be, régen a win98-nál felborulhatott az eddigi betűjelkiosztás, mert ott mindig sorbaszedte a winyókat kábel, és partíció szerint, itt az XP-nél pedig ez fix, és nem változik meg, csak ha átírod. És a C-t természetesen nem engedte nekem átírni a Lemezkezelőben, mert az a rendszer partíció...
A megoldás úgy emlékszem az volt, hogy miután átmentettem az XP-t a D-re, lehúztam minden más winyót, a D-t tettem Primary Masterre, és úgy indítottam el. Akkor lefixálta azt C-ként, és ezután már tehettem vissza a régi winyó(ka)t, nem borította fel a dolgot.
-
válasz
szucsinka #4199 üzenetére
Norton Ghost bár fizetős, de van trial verziója is
Szólista:
pedig evidens, ha pdf, akkor Adobe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest