- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Grave_444 #53047 üzenetére
Látom, régóta szenvedsz ezzel a felvétel kérdéssel... Írtam jó progit és kifejezetten ellenjavaslatot az oCam-re.
A voko-ban fel lehet húzni a képkockák számát az alábbi fülön (nekem is 165-ös a monitorom). Ha ezt nem tudja megfelelő sebességgel rögzíteni, akkor kevés a hardware alatta, esetleg a driver / VGA / win is hibás, ha fekete az eredmény.
-
BitRider
senior tag
válasz
Grave_444 #53043 üzenetére
vokoscreenNG a másik ajánlott felvevőprogram, nem az oCam. Open source, jobb a felülete, több funkciója van, rendszeresen frissített, magyar nyelvű stb.
Egyik program sem automata vesz fel, hanem billentyűparancsra. Az OBS-nél előbb ki kell választani, hogy mit vegyen fel (source). Most nincs előttem, nem tudom megnézni a módokat, de van játékra is alkalmas is.
Ha egyszerűbb kell, akkor próbáld azt, amit linkeltem. Ott nem kell forrást választani, azt fogja rögzíteni, amit látsz a képernyőn (játékhoz is jó).
-
-
törölt tag
válasz
Grave_444 #51055 üzenetére
A gép tuti elég.
OBS tud ilyet, sőt ott azt hiszem a mikrofon hangját külön is lehet kezelni, de eleve te adod hozzá a kép és hangforrásokat is.
Nem emlékszem most a beállításokra, de érdemes kipróbálnod, ha jól tudom a többség ezt a progit használja felvételre és stream-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged