- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Feketelaszlo #52625 üzenetére
Ilyet én is keresgéltem, de nem nagyon találtam szimpatikusat. Max olyanokat, ahol manuálisan kell API kulcsot megadni valamelyik bizonyos szolgáltatóhoz – ami nem is feltétlenül jó és pontos itthon, meg külön regisztrációt és vacakolást jelentenek.
Androidon van a Weawow, ami szerintem messze a legjobb ilyen cucc, ahol a több beállított helyszín között jobbra-balra maszatolással lehet váltani és órára lebontott grafikonok is elérhetők. Sose szerettem a random kép dolgokat, de sokszor nagyon jó és az időhöz illő user fotókat válogatnak be a helyszínek alá borítóként.
A különféle modulok kiválaszthatók és a sorrendjükön is lehet változtatni. Teljesen ingyenes, jók a widgetjei és ami a legfőbb: szabadon lehet választani 8 időjárás-szolgáltató közül, amik közül nekem Bp-en a Weatherbit vált be legjobban (nem az a default).Szóval én ez alá nem adnám Windows-on, de ilyen szimplán nincs. Az ehhez legközelebbi megoldás mégis az lenne, hogy böngészőben futtatom a Weawow weboldalát, vagy... az Androidos appot virtuális környezetben.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Feketelaszlo #42112 üzenetére
Megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged