- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
-
-
looser
addikt
Én a mai napig nem tudtam megoldani, nyilván ebben van lustaság is >:>
Nem tudom, mi lehet a titok, de Asus Oplay lekezeli a problémát (Night Mode). -
Kernel
nagyúr
Ez utalhat arra, hogy a center jelét nem keveri rá a bal-jobb csatornára, amit teszfájlokkal is lehet ellenőrizni:
https://www2.iis.fraunhofer.de/AAC/multichannel.html
Vagy magyarul:
https://www.youtube.com/watch?v=WDzsLT4E25c
De természetesen nem a böngészőből kell hallgatni vagy letölteni, ez már csak sztereó, a Youtube konverziója miatt is, meg a böngésző miatt is.
A megadott RAR-fájlt kell letölteni, a jelszóval kicsomagolni, amiből egy ISO-fájlt kapunk, amit lemezre lehetne írni, de egyszerűbb kicsomagolni belőle a VOB-fájlt, utána a lejátszóprogrammal megnyitni.
Amikor a videóban a centerről beszél, értelemszerűen annak is hallatszani kell a sztereó kimeneten is, ha jó a keverés. Meg a hátsó jeleknek is.
-
Kernel
nagyúr
Az sem mindegy, melyik VLC, a legújabbat kell telepíteni, ami már automatikusan érzékeli, ha a hangkártya például sztereó, akkor annak megfelelően keveri az 5.1 hangot is.
Persze, nem állíthatom 100 %-ra, hogy nálad is ez a gond.
További lehetőség például a PotPlayer, aminél lehet állítani a hangszórók számát, ámbár ott a sztereó egyébként is default. De nekem például nagyon jól keveri az 5.1-et is (vagy a sztereót is) 4.0 quadro hangrendszerhez.
-
AtHoS
nagyúr
Hol kellene jól szólnia sztereóban? Mármint milyen hangrendszeren?
Gyorsan megnéztem egy 6 csatornás filmmel mit művel a VLC, de nálam sztereó hangkártyán keresztül sztereó hangrendszeren teljesen jól szólt. Nem állítottam semmit. Winben is sztereó van beállítva hangszóró kimenetre
VLC-ben a beállításoknál kapcsolj át Mind-re és úgy nézd meg a hangbeállítási részt
mpc-hc is hasonlóan lekezeli mindenféle állítgatás nélkül.
-
genndy
addikt
-
Meg kéne nézni a Shotcut-ot, ill az OpenShot-ot. Bár ez utóbbi Linux alat fut, van liveDVD verziója. Így telepítés nélkül megvagdoshatod, csak erről kell indítani a gépet, ha videót akarsz vágni. Macera, de megéri, mert nagyon jó progi. Szó volt róla, hogy az év végén lesz belőle Windows alatt is futó verzió, de azóta se jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest