Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
-
-
looser
addikt
Én a mai napig nem tudtam megoldani, nyilván ebben van lustaság is >:>
Nem tudom, mi lehet a titok, de Asus Oplay lekezeli a problémát (Night Mode). -
Kernel
nagyúr
Ez utalhat arra, hogy a center jelét nem keveri rá a bal-jobb csatornára, amit teszfájlokkal is lehet ellenőrizni:
https://www2.iis.fraunhofer.de/AAC/multichannel.html
Vagy magyarul:
https://www.youtube.com/watch?v=WDzsLT4E25c
De természetesen nem a böngészőből kell hallgatni vagy letölteni, ez már csak sztereó, a Youtube konverziója miatt is, meg a böngésző miatt is.
A megadott RAR-fájlt kell letölteni, a jelszóval kicsomagolni, amiből egy ISO-fájlt kapunk, amit lemezre lehetne írni, de egyszerűbb kicsomagolni belőle a VOB-fájlt, utána a lejátszóprogrammal megnyitni.
Amikor a videóban a centerről beszél, értelemszerűen annak is hallatszani kell a sztereó kimeneten is, ha jó a keverés. Meg a hátsó jeleknek is.
-
Kernel
nagyúr
Az sem mindegy, melyik VLC, a legújabbat kell telepíteni, ami már automatikusan érzékeli, ha a hangkártya például sztereó, akkor annak megfelelően keveri az 5.1 hangot is.
Persze, nem állíthatom 100 %-ra, hogy nálad is ez a gond.
További lehetőség például a PotPlayer, aminél lehet állítani a hangszórók számát, ámbár ott a sztereó egyébként is default. De nekem például nagyon jól keveri az 5.1-et is (vagy a sztereót is) 4.0 quadro hangrendszerhez.
-
AtHoS
nagyúr
Hol kellene jól szólnia sztereóban? Mármint milyen hangrendszeren?
Gyorsan megnéztem egy 6 csatornás filmmel mit művel a VLC, de nálam sztereó hangkártyán keresztül sztereó hangrendszeren teljesen jól szólt. Nem állítottam semmit. Winben is sztereó van beállítva hangszóró kimenetre
VLC-ben a beállításoknál kapcsolj át Mind-re és úgy nézd meg a hangbeállítási részt

mpc-hc is hasonlóan lekezeli mindenféle állítgatás nélkül.
-
genndy
addikt
-
cigam
titán
Meg kéne nézni a Shotcut-ot, ill az OpenShot-ot. Bár ez utóbbi Linux alat fut, van liveDVD verziója. Így telepítés nélkül megvagdoshatod, csak erről kell indítani a gépet, ha videót akarsz vágni. Macera, de megéri, mert nagyon jó progi. Szó volt róla, hogy az év végén lesz belőle Windows alatt is futó verzió, de azóta se jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Eredetivel nincs ilyen, teljesen jó a kettő aránya.

Angol nyelvtan
Doulingo