Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm most nem vagy egyértelmű
: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
A rendszerkönyvtárba vagy a TC-be?
Amúgy persze, átlaguser sehol ne piszkáljon a rendszerkönyvtárba, se TC-ben, se Windows Intézőben, se máshol, mert úgyse tudja, mit csinál...
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...