- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider
üzenetére
A WinMerge már el is végezte amit kellett, két elég nagy mappa összehasonlítását. Jó kis progi.
Amiatt keresnék egy olyan progit, ami a biteket is kiírja, mert kíváncsi vagyok és kipróbálnám, milyen bitváltozást okoz mondjuk egy pont, vagy egy szó a különböző dokumentumokban.
"A hash alapú vagy a bitről bitre történő összehasonlítás az, ami ér is valamit."
Világos, én is ezt használtam egy időben a Duplicate Cleaner Free-ben is, tehát a tartalom alapján keresést. De aztán áttértem a méret+módosítási idő kombóra, azzal is ugyanúgy megtalálta a duplikált fájlokat, csak sokkal gyorsabban.
Tudja valaki, hogy a Duplicate Cleaner Free bájt vagy bit alapján keres, amikor méretre van állítva? Ha nem bit, hanem bájt alapján keres, akkor lehet, hogy én egy csomószor töröltem olyan fájlokat, amik valójában nem is voltak egyformák?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest