- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mire gondolhat a költő?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Dluinet #45384 üzenetére
Dluinet, csicso82
Köszi! Közben készítettem botolható pendriveot és magától el is indult, még sosem használtam ezt a progit. Adott egy gép, aminél hol ilyen, hol olyan hibákkal indult, vagy nem indult a win. Gondoltam dobok rá egy másikat, most nyolcast, fel is ment faszán, erre este mikor indítom, már nem indult el, valamilyen sys hibát írt. Aztán többszöri próbálkozásra elindult. Épp a hetes futott, mikor írtad, hogy azzal kezdjek:
Azóta a nyolcas fut és még nem talált hibát. Ezt így meddig hagyjam futni, hogy a memória hiba biztosan kizárható legyen?
Amúgy gyanakszom a vinyóra is. Egy 160gb-os wd lemezzel lett nyolc éve összerakva és a win7 alól tettem fel hdseninelt, az írt 99%-os kondíciót és azt hiszem egy áthelyezett szektort. Namost érdekes módon a win8 alól feltett hdsentinel már 100/100-nak írja. Viszont van a smartban 26 ezer feletti raw read error rate, ami szerintem nagyon sok. Az én vinyóimnál az egyiknél van három, a többinél nulla. Vinyótesztre a wdc diagnosticját próbáljam meg esetleg? A hdsentinel olvasásos tesztje nem talált semmit.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- PC játékok/filmek CSERE IS!
- Ea fc 25 standard beváltható kulcs
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest