-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maestro87 #37625 üzenetére
Cigam előbb írt javaslatával egyetértek.
És sem javaslom mpeg2 x264-be való konvertálását csak akkor, ha valami miatt fontos, hogy méret csökkentése. Tudom erre utaltál a hsz. végén.
Helyette az mkv konténerbe való rakás jelenti a kompatibilitási probléma, TV-n/egyéb eszközön való lejátszás megoldását.
Én a MakeMKV-t ajánlom erre, de jó lehet a cigam által javasolt is. Ha mpeg2-es kimenetünk volt a stúdióban és kérték más formátumban is utólag, akkor akár az mpeg fájlt, akár az ISO-t így dobtuk MKV konténerbe minőség romlás (értsd: konvertálás) nélkül.
A handbrake a legprofibb cucc, sok segítség van hozzá a net-en. számos program valójában handbrake... lebutított kezelőfelülettel (GUI). Alapfokú, de normális használatához... szerintem legalább minimális kódolási tapasztalat/tudás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest