- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maestro87
üzenetére
Cigam előbb írt javaslatával egyetértek.
És sem javaslom mpeg2 x264-be való konvertálását csak akkor, ha valami miatt fontos, hogy méret csökkentése. Tudom erre utaltál a hsz. végén.
Helyette az mkv konténerbe való rakás jelenti a kompatibilitási probléma, TV-n/egyéb eszközön való lejátszás megoldását.
Én a MakeMKV-t ajánlom erre, de jó lehet a cigam által javasolt is. Ha mpeg2-es kimenetünk volt a stúdióban és kérték más formátumban is utólag, akkor akár az mpeg fájlt, akár az ISO-t így dobtuk MKV konténerbe minőség romlás (értsd: konvertálás) nélkül.
A handbrake a legprofibb cucc, sok segítség van hozzá a net-en. számos program valójában handbrake... lebutított kezelőfelülettel (GUI). Alapfokú, de normális használatához... szerintem legalább minimális kódolási tapasztalat/tudás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest