- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Ezek már jobbnak tűnnek.
Még nem próbáltam semmit. Csak régebben mikor még pár dvd-t leakartam kódolni xvid-be, akkor volt hogy a dvd lejátszó csak akadozva vitte. Míg más rls csapat munkáját meg vitte gond nélkül, persze volt olyan csapat is akiét szintén rosszul kezelte a lejátszó. Elég sokat kutakodtam akkor a témában, hogy milyen beállításokat kellene kikapcsolni amit a lejátszók többsége nem támogat, de bármit próbáltam nem lett tökéletes a lejátszás minősége.
A tv már szerencsére több mindent támogat, de még így is előfordul néha, hogy valamit nem játszik le. Támogatja az x264-et is, csak kérdés hogy milyen beállítások mellett.
Méretarányt nagyon nem akarok piszkálni, csak levágni a fekete csíkokat ha van. Tehát a cél a legjobb minőség elérése.
De mindenképpen kell kódolni, mert 20 perc 1,2GB."Ha azt szeretnéd, hogy "ne babráljon semmit", akkor miért akarod megadni pl. a videó pixeleinek méretarányát(pixel aspect ratio)?"
Miért vagy benne biztos, hogy az egy gombos konvertálók nem babrálják pl. pont ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest