-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
szia,
ez úgy ment, hogy elindítottad a slideshow-t a gyári képnézegetőben, és miközben megjelenített egy képet, szépen lassan elkezdett rázoomolni egy részére, majd köv kép, megint rázoomol egy másik részére, ettől kicsit olyan volt mintha "mozgóképet" (haha) nézne az ember, adott egyfajta mozgalmasságot az egészhez, és ez nagyon tetszett nekem, nem értem miért vették ezt ki. azt is el tudom képzelni hogy egy opcióként valahol bent maradt (bár nem találtam), vagy van neve ennek a dolognak és le van védve és ezért kellett kivegyék, vagy egyszerűen csak nem tetszett az embereknek, nem tudom de nekem nagyon kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest