-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
VectorworksH #28815 üzenetére
Itt a válasz, azt nem tudom, hogy trial módban hogyan működik.
Esetleg Acrobat Pro, és ahhoz egy Action (makró), vagy PDFSplit-tel szétszeded a pdf-eket és a szétszedett fájlok első felét bedobod a nyomtatási sor ablakába. -
VectorworksH
tag
válasz
VectorworksH #28815 üzenetére
Ha jól sejtem, valamilyen féle PDF Server progi lehet amit keresek.
Hetente kb. 600-800 PDF-et kapunk feldolgozásra, és pdf-enként 4-5-6 féle kreatívra kell nyomtatni az anyagot.
Eyért keresek olyan progit amivel mondjuk 10-esével ki tudnám nyomtatni őket. Ugyanis most jelenleg kinyitok egy pdf-et és beállítom a nyomtatónak hogy pl.: 1-50: 1. tálca, 51-128: 2. tálca, 129-258: 3 tálca, 259-377: 4. tálca. Na én ugyanezt szeretném, de egyszerre több PDF-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest