Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De én teljesen irreálisnak látom azt a mennyiséget, amit ti ramba akartok tölteni, vagy úgy egyébként is.
Én alapból úgy gondoltam, hogy egy részt nem 1 torrentről van szó, másrészt, vegyes, mondjuk meg lenne nyitva 10, ezek közt lenne 5, 8, 16, 24, 48 GB-os is, és ugyanúgy töltené, mint ahogy szokta, szóval a működése ugyanúgy megy, úgy tölt mint szokott, oda, ahova szokott, csak miközben ő mutatja, a csíkon, hogy mely részeket töltötte le, a memóriába tölti a meghatározott csomagméretben, aztán, mikor áthelyezi a mentési mappákba, nem változik semmi, ami meg van, az már meg van. Esetleg más színnel jelölhetné a még csak memóriába töltött részeket, de ehhez már utorrent plugint kéne írni. ugye én még mindig nem fájlokról, hanem fájl részletekről beszélek, amit nem is lehet csak úgy áthelyezni, hisz minden részlete egy fájlhoz tartozik, ami a mentési könyvtárban növekszik. (vagyis igazából nem, mert előre lefoglalja a helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Titan Quest II
- iPhone topik
- PCIe error
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő