Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmarattila
csendes tag
Az előbbi kérdésem is aktuális még, nem találtam elegáns megoldást... link
De most eszembejutott mégvalami amire eddig nem jöttem rá. Beállítás vagy másik program kéne PDF könyvek megnyitására ami orvosolja a következő gondomat: Sok PDF könyv vagy szkennelve van ügyetlenül vagy tördelve mert ugye úgy látszik a képernyőn mint mikor a könyvet szétnyitjuk magunk előtt: baloldalt az egyik oldal, jobboldalt a másik. Ez egy nagy monitor esetében nem is gond, csak amikor netbookon akarom olvasni akkor nagyon kényelmetlen. Szeretném 90 fokban elfordítva a képernyőn hosszában nézni a szöveget, de baromi idegesítő hogy a bal hasábon ha végigértem akkor egérrel kell jobbra görgetni az egész lapot. Ha lenne rá megoldás hogy csak lapozni kelljen kényelmesen (space, nyíl vagy kattintás), és a program váltana a baj és jobboldal között oldalon belül, akkor valaki megoszthatná velem a titkot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs