Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok. Olyan videolejátszó progit keresek, amivel lejátszás közben lehet lassítani, és a hangot is lassítja a kép mellé. Szóval olyan jó dörmögős lesz, és lassú

Biztos van ilyen, mert egyszer már valamelyikkel csináltam ilyet, csak nem tudom melyik progi volt, és azt sem milyen formátumot tudtam lassítani... (edit: ja de közben látom, egy .mov volt az... de a quicktimeom nem tud ilyet, nem tom mivel csináltam :S)
Konkrétan ahhoz kéne, hogy dobszólókban a gyors részeket lássam-halljam, le tudjam szedni hehehe. Na szóval segítsetek pls
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest