Hirdetés
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Már egy ideje Bandizip-et telepítek mindenki gépére és én is áttértem rá, ugyanis van Smart Extract jobbklikkes menüje is, ami annyit tesz, hogy ha 1-nél több mappa vagy fájl van követlenül a tömörített állományban, akkor automatikusan mappát kreál, így sosem fordul elő az, hogy pl. a letöltések közé vagy az asztalra ömleszt egy jó adag fájlt. Nekem ez nagyon alap lett, sokat használom.
Tud ZIP-et meg 7-Zip-et is gyártani, ingyenes, szóval teljes mértékben pótolja az évtizedekig használt – kalóz lincensz kulccsal vagy anélkül használt – WinRAR-t.
Van egy új versenyző, a NanaZip, aminek az imént jelent meg a 3.0-ás verziója. Ez a 7-Zip eléggé ambíciózus forkja. Még nem próbáltam, de szerintem mostanában a Bandizip-pel együtt ez a két legkényelmesebb / legérdekesebb tömörítőprogram Windows-ra. Gondoltam, itt hagyom a dolgot, hátha kicsit beindul az érdeklődők számára a tesztelése. Szerintem mindig is élhetőbb lesz megfelelően beállítva, főleg ezekkel a jobbklikkes menükkel, mint a Windows fájlkezelője, még akkor is, ha az megkapja a 7-Zip kezelést.
A PeaZIP-et is próbáltam, de hiányzott belőle pár alapvető dolog számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- EAFC 26
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest