Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BitRider

senior tag

Már egy ideje Bandizip-et telepítek mindenki gépére és én is áttértem rá, ugyanis van Smart Extract jobbklikkes menüje is, ami annyit tesz, hogy ha 1-nél több mappa vagy fájl van követlenül a tömörített állományban, akkor automatikusan mappát kreál, így sosem fordul elő az, hogy pl. a letöltések közé vagy az asztalra ömleszt egy jó adag fájlt. Nekem ez nagyon alap lett, sokat használom.

Tud ZIP-et meg 7-Zip-et is gyártani, ingyenes, szóval teljes mértékben pótolja az évtizedekig használt – kalóz lincensz kulccsal vagy anélkül használt – WinRAR-t.

Van egy új versenyző, a NanaZip, aminek az imént jelent meg a 3.0-ás verziója. Ez a 7-Zip eléggé ambíciózus forkja. Még nem próbáltam, de szerintem mostanában a Bandizip-pel együtt ez a két legkényelmesebb / legérdekesebb tömörítőprogram Windows-ra. Gondoltam, itt hagyom a dolgot, hátha kicsit beindul az érdeklődők számára a tesztelése. Szerintem mindig is élhetőbb lesz megfelelően beállítva, főleg ezekkel a jobbklikkes menükkel, mint a Windows fájlkezelője, még akkor is, ha az megkapja a 7-Zip kezelést.

A PeaZIP-et is próbáltam, de hiányzott belőle pár alapvető dolog számomra.

Új hozzászólás Aktív témák