- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, a FreeFileSync progival képben van valaki? Két 4TB-os hdd-n vannak az archivált fájlaim. Az egyiken szoktam változtatásokat eszközölni, törölni, hozzáadni, mappákat rendezgetni. A kb. 2TB anyag java része mindkét vinyón ott van, max más mappaszerkezetben. Összegyűlt már annyi változtatás, hogy szinkronizálni kívántam tükrözés-módszerrel a két vinyót. Erre a FreeFileSync-et gondoltam bevetni, amit már kisebb mappáknál sikeresen használtam. Azt gondoltam, hogy a mindkét vinyón ott lévő fájlokat max áthelyezi meghajtón belül a megfelelő mappaszerkezetbe, és nem hozza létre újra, de látom a folyamat-ábrán, hogy olyan fájlokat is létrehoz, ami egész biztosan ott van mindkét hdd-n, max máshol. És a szabad hely is egyre csökken, már sokkal kevesebb hely van a szinkronizált vinyón, mint azon, aminek a mintájára tükrözve van. Az egészet újra másolja, vagy mit csinál? Így előbb-utóbb elfogy a szabad hely, aztán lőttek a tükrözésnek. 1 óra 20 perce tart a művelet, hátralévő időnek gigantikus 3,5 órát ír ki, pedig mindössze 180-190GB a különbözet a két vinyón lévő fájlokban. Mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs