- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, a FreeFileSync progival képben van valaki? Két 4TB-os hdd-n vannak az archivált fájlaim. Az egyiken szoktam változtatásokat eszközölni, törölni, hozzáadni, mappákat rendezgetni. A kb. 2TB anyag java része mindkét vinyón ott van, max más mappaszerkezetben. Összegyűlt már annyi változtatás, hogy szinkronizálni kívántam tükrözés-módszerrel a két vinyót. Erre a FreeFileSync-et gondoltam bevetni, amit már kisebb mappáknál sikeresen használtam. Azt gondoltam, hogy a mindkét vinyón ott lévő fájlokat max áthelyezi meghajtón belül a megfelelő mappaszerkezetbe, és nem hozza létre újra, de látom a folyamat-ábrán, hogy olyan fájlokat is létrehoz, ami egész biztosan ott van mindkét hdd-n, max máshol. És a szabad hely is egyre csökken, már sokkal kevesebb hely van a szinkronizált vinyón, mint azon, aminek a mintájára tükrözve van. Az egészet újra másolja, vagy mit csinál? Így előbb-utóbb elfogy a szabad hely, aztán lőttek a tükrözésnek. 1 óra 20 perce tart a művelet, hátralévő időnek gigantikus 3,5 órát ír ki, pedig mindössze 180-190GB a különbözet a két vinyón lévő fájlokban. Mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Magisk
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest