Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbálom még ezt a kettőt, kösz!
Nemrég vadásztam videóvágókat, kipróbáltam jó párat, de ezek nem voltak köztük. Találtam egy számomra (majdnem) mindenben megfelelőt, sajnos az nem ingyenes. Feltétel volt a lehető legegyszerűbb kezelés, a lehető legtöbb fájlformátum kezelése, és az eredetivel megegyező minőségű exportálás. (Az effektek, áttűnések, szűrők gigantikus mennyisége nem érdekel, egy ideig elbohóckodik velük az ember, aztán évek alatt rájön, hogy ebben is a legegyszerűbb megoldások a nyerők, és nem lesz attól jobb a filmed, ha teletűzdeled effektekkel, sőt, gagyibb lesz, és elvonja a figyelmet a lényegről.
)A store-ban lévő "videószerkesztőket" csak heccből próbáltam ki, biztos voltam benne, hogy gagyi és átb@szós. És meglepődtem, mert tényleg.........

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)