Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
genndy #40935 üzenetére
Igen, ez nem lenne egy rossz megoldás végülis... A gond azzal van, hogy Írásvédettek a mappák, és hiába állítom át, hogy ne legyen írásvédett a forrás gépen, ahogy visszalépek, megint az lesz és nem tudom, hogy miért...
brd: Nem, nem siklottam át a tied felett sem, csak bevallom, felét sem értettem...
Odáig okés, hogy a MAPPÁRA (mert nekem mappákat kellene "színeznem, nem fájlokat...) rákattolok Ctrl+Z, aztán a kis ablakba beírok egy megjegyzést... Ekkor a mappán KÍVÜL létrejön az a bizonyos rejtett fájl, ami tartalmazza az előző mappát, illetve közvetlenül utána a "megjegyzésemet". Node mi az az "értékek átállítása", meg az, hogy ezek után már könnyen tudom "színezni is"? Azt meg hogyan?
Iguana: ez tényleg érdekes, mert kipróbáltam a Pro verziót is, és azon kívül, hogy sikerült TC-n keresztül a hálózati mappákat beszíneznem az INTÉZŐBEN, más nem történt... Az a gondom, hogy HÁLÓZATON vannak azok a mappák! A gépen lévő mappákat simán tudom színezni, azt a TC-ből megcsinálom és a TC-ben is látom... De a hálózaton nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest