- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm szólt, hogy valami nem stimmel a böngészőiben, nézzem meg.
Nos az a helyzet, hogy az időkép meg hírkereső amit legsűrűbben néz és ott van, hogy kivétel nélkül, van, hogy ritkábban, de ha megnyit egy linket vagy rámegy a hőtérképre, hasonlóra, akkor átdobja egy reklám oldalra vagy játékregisztrációra, hasonlókra és idegesíti.
Amiket eddig megcsináltam:
- Chrome-ot és Firefox-ot is teljesen legyalultam (minden rejtett fájlt is tudtommal)
- Malwarebytes és Adwcleaner futtatás és tisztítás is volt
- Csökkentett módban is próbáltam indítani a böngészőket, kiegek nélkül hátha, de akkor is jelentkezikMi a bánat lehet ez és van-e rá megoldás?
Semmi toolbar vagy ilyesmi nincs a telepített programok között.Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest