- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy képvetítést, az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen programot ajánlanátok? Olyanra gondoltam, ami nem egyszerűen egymásra rakja a képeket, hanem valami kis keretet ad az egész videónak, például láttam olyat, hogy miközben mutatott egy képet, néhányat lehetett látni mellette körben, mintha egy asztalon lennének szétszórva, egy másikban pedig, mintha az összes kép a falra lenne ragasztva, és össze-vissza rázoomol a képekre.
Eddig az animoto oldalt találtam, ahol lehet hasonlót készíteni, viszont egy 42$ egy hónapra (ha fullHD-ban, logo nélkül szeretném), azt egy darab videóért kicsit sokallom, esetleg lenne valami javaslatotok?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest