- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88
üzenetére
A CUDA 100%, hogy minőségromlással jár... kérlek nézz utána, legyen meg a felfedezés öröme...
Egyébként az INTEL-es Quick Sync is azzal jár, bár kevésbé észrevehető, mint a CUDA.----
Abban igazad lehet, hogy a CUDA-t egyre jobban váltja fel az OPEN CL, ezt írtam is az előző hsz-ben.
A kedvedéért most utána néztem és megdöbbentem, hogy ez már mennyire előrehaladott.
A Sony Vegas, vagy az egyszerű, de nagyszerű powerdirector is az open cl-t viszi, ahogyan a handbrake is.
Ennek ellenére a nagyfiúsabb adobe premier CS6 még támogatja a CUDA-t, a nagyfiús quadro kártykákkal.Otthon nekem Vegas 11 Pro van, az tuti, hogy támogatja a CUDA-t. A régebi stanalone enkóderekben is csak "Cuda enabled kapcsoló van"... De a Vegas 13-ban már csak az Open CL-ről írnak. A powerdirector 9 tuti CUDA-t támogatta, de a Powerdirector 13 már szintén csak OPEN CL-ről ír.
Az Open CL nem olyan erős még, mint amit a CUDA elért. De cserébe nem gyártóspecifikus; és az otthoni, félprofi igényekhez teljesen jó kiegészíti a CPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgatós találkozó
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként az INTEL-es Quick Sync is azzal jár, bár kevésbé észrevehető, mint a CUDA.