Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugos
tag
válasz
genndy
üzenetére
Na igen, de egy oldal az egész, kb. 6-7 10 Mpixeles képpel + szöveggel..

BullZeye: Igen, ez lett volna a végső megoldásom.., csak a pdf-et kb. újra kellett volna csinálnom, lebutított képekkel, hogy így kapjak kisebb méretet.
DE! LonGleY-nak hála erre nem volt szükség, az online megoldás tökéletesen letömörítette 330 KB-ra...
, és még a minősége is tűrhető. Kerestem én mindenféle programot, de azok nem tudtak vele mit kezdeni, őszintén szólva, nem tudtam, mennyire megbízhatóak ezek az online cuccok, de kellemeset csalódtam! 
Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és még a minősége is tűrhető. Kerestem én mindenféle programot, de azok nem tudtak vele mit kezdeni, őszintén szólva, nem tudtam, mennyire megbízhatóak ezek az online cuccok, de kellemeset csalódtam!