Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ha jól látom, az átnevező csak akkor működik, ha egy könyvtárban van a *.bat és *.srt. Enélkül bedobja a hibaüzenetet: "Ebben a konyvtarban nincs srt-fajl!"
Én az alábbi beállítással szoktam használni, így amikor másodszor kattintok a videóra, csak a neve "kékül", a kiterjesztés nem. Másolás, majd két kattintás a feliratra, beillesztés. Így sem komplikált, akár a monitoron, akár a TV-n végzem.
Egyébként TV-re nekem van egy másik TC, aminek át van szabva felülete, másik parancsikonról indul, másik .ini fájlt használ. Kis túlzással "Médiacenternek" szoktam nevezni, annyi a lényege, hogy TV képernyőn távolabbról is jól látható, kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest