Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem egy kártyaolvasót /cardman 3121 - k&h bankos/.
A kártya drivere feltesz a vezérlőpultban egy tesztelő progi. Lefuttattam minden ok.
De valamiért az explolerben és a mozzillában nem olvassa a kártyát.Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Elmondták hogy milyen progikat kell letöltenem és akkor minden ok lesz.
Na én így is tettem. Ezzel azt értem el hogy még a tesztelő progi sem látja a kártyaolvasót.
Mikor csatlakoztatom a kártyaolvasót az usb-hez a windows felismeri minden oks, de a tesztelő progi nem.
Én arra gondolok, hogy túl sok drivert telepítettem fel és ezek összeakadnak.Kérdésem a következő, hogy tudom teljesen eltávolítani a kártyaolvasó drivereit.
Mert az eszközkezelőben megnézem hogy milyen fájlokat használ a rendszer ehhez a kártyaolvasóhoz, az eszközkezelőből letörlöm, majd rákeresek a gépen ezekre a fájlokra /tömörítettekre is/ és kitörlöm. De ha visszadugom a kártyaolvasót akkor ismét felismeri és nem kér telepítőcd-t.
Röviden azt szeretném elérni, hogy ha csatlakoztatom a kártyaolvasót akkor a windows kérje az illasztőprogramját /mintha "szüz" windows lenne.Bocs a körülírásért!
Köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs