Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy -> Call of Duty-nél jön ez a probléma elő (vagyis ott állandóan) ---> megláll a játék és áll 1 ideig az egész connection interrupted-el, de a lagometer azt motatja hogy a net szarakodik, de közben a piros sáv is igencsak világít azaz a gép is szarozik
De közben startmenü gombbal ki tudok menni asztalra a hőmérsékletek nem magasak, nem tudom mi lehet a baj... próbáltam most memtest86-ot végigfuttattam és semmi problem nem volt a memóriával, nemtudom, hogy igazán mi parázik a vga vagy a cpu vagy nemtudom
Ez előfordult ezelőtt is XPnél de Win7nél is ugyanaz. Mondjatok már vmi progit amivel még lehet tesztelni ezeket, vagy esetleg valakinek vmi 5lete, a modemet most haverral cseréltem nemis az a gond, tölteni amikor töltök semmi baj vele csak ha játszok, ping normális de egyszercsak beakad, ezért gondolom hogy vmi hardware..
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest