Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Elnézést, hogy ide írok de nem találtam a témának megfelelő topicot.
Tönkrement a Corsair Flash Voyager GT 16GB-os pendrive-om.
Pontosan így néz ki csak 16GB-osBeraktam az usb ajzatba és csak villog semmilyen életjelet nem ad magáról. Kicsit utána járva a témának másnál is jelentkezik a hiba.
Sajnos se a doboza se a papírjai nincsenek már meg.A corsair honlapján ezt találtam:
Flash Devices
Flash Voyager®, Flash ReadOut, TurboFlash, Flash Survivor® and Flash Voyager Mini USB flash drive products all have a 10 year warranty
Flash Voyager® USB 3.0 USB flash drive products have a 5 year warranty
All Flash Padlock® products have a 3 year warranty
All solid-state drive (SSD) products have a 3 year warranty
Neutron Series™ SSDs have a 5 year warranty- Magyarországon ki a forgalmazója a corsair pendrive-oknak?
- Szerintetek így fogom tudni érvényesíteni a garanciát?Köszönöm előre is.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Pen drive vásárlásán gondolkodok 32/64Gb-os változatban.
Best buy vételt szeretnék, elsősorban legyen megbízható, a sebesség és az ár a létra második fokán állnak.Néztem az első hozzászólást, de rengeteg termék van felsorolva, dönteni viszont nem tudok.
Van egy Transcend (talán 780-as) 16Gb-os, de kevés rajta a hely, ezen kívül elégedett vagyok vele.
Ebay-ről rendeltem, mint ahogy a következőt is onnan rendelném.Ti melyiket vennétek/ajánlanátok?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Rendben köszönöm a válaszod.
Az ebay-en ajánlott vevőtől venném én is (courtesytrading)
Szerinted/szerintetek még idén ideérhet a PD vagy most már ha biztosra akarok menni inkább várjak, és majd jövőre?
Általában mennyi idő szokott lenni?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Nem teljesen a témához tartozik, de hátha ebben is tudtok majd segíteni.
Melyik kártya olvasó ajánlott? Ezt néztem ki, de gondoltam megkérdezem hátha van nála jobb/ajánlottabb esetleg.
THX
-
Predator2
addikt
válasz jim bcs #8502 üzenetére
Ismételten köszönöm a segítségségeteket!
Ebből is van hamisítvány? Vagy ezt mind1 kitől veszem (ebay)?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Predator2
addikt
Helló
Ugyan nem Pen drive, de hamarosan rendelek azt is!
Nemrég vásároltam egy Sandisk memória kártyát, szeretném tesztelni, hogy ténylegesen 64GB-os, illetve, hogy milyen sebességre képes!?
Hogyan, melyik programmal tegyem, illetve milyen beállítással?
THX
-
Predator2
addikt
Programokon kell valamit állítani, vagy csak nyomjak egy start gombot és kész?
Kell adatnak lenni rajta?Az általatok ajánlott kártyaolvasót használom majd erre a célra. Sikeresen megérkezett!
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom, hogy közvetetten nem tatozik a témához, de remélem tudtok segíteni, itt nagyobb élet van:
Mi a különbség az EVO és az EVO Plus memória kártya között? Minimálisan drágább csak a Plus.
Samsungon kívül mi jöhet még szóba, ami árban és sebességben is azonos? Sandisk esetleg?
Elég sok Samsung halálról olvastam, kicsit tartok tőle.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Kollégához hasonlóan:
TV beépített lejátszójához kéne egy 128 vs 256GB pendrive, de olcsón! Megbízható legyen. Ami még fontos lenne, hogy egyben legyen, ne ilyen " kitolós"
Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Predator2
addikt
Helló
Örömmel látom, hogy kezd feltámadni a topic.
TV-hez filmnézéshez keresek olcsó, de vállalható sebességű pendrive-ot, minél nagyobb méretben.
Olyan kellene ami "fix" nem behajtható, összecsukható stb...
Megbízható legyen.THX
-
Predator2
addikt
válasz Ciccuka #11401 üzenetére
A 790-es verzióból van már itthon 1, elégedett vagyok vele, csak sajnos csúszkás mechanika van benne ami nekem nem jó, és ez igaz a másikra is. Nem feltétlen az árral van gond.
Tv-hez kell a PD, és oda csak fix a jó, mert egy kábellel kötöm a tévéhez.
-
Predator2
addikt
Olyanom is van De csak 16GB-os pont ez a baj, az van kötve a TV-re.
Lehet bepróbálom a Toshibát, ha nem jön más "ajánlás"
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest