- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
nimfas #14277 üzenetére
Ebből a duplex az, ami jelentősen megdrágítja a témát.
Én azt látom, az ilyen szogláltatásokkal szokták feljebb pozícionálni a termékeket. Meg mondjuk a KI/BE meneti tálcák méretével (őszintén, kb. ~0 dollárba kerülne, hogy ne 50/100 lap legyen a lapkapacitás egy belépő modellnél, hanem 2-3-szor annyi, de ezzel terelnek a drágább modellek felé).
Ha az automatikus duplexről le tudsz mondani, a fenti modelleknél nem tudunk jobbat és olcsóbbat. Ha a színes is kell, akkor - én úgy láttam - csak közepesen drága cuccok vannak, nagyon drága üzemeltetéssel.
Ha csökkenteni akarod az üzemeltetési költségeket, akkor az csak még drágább modellekkel fog menni, de ott a szívedhez kapsz, ha egyszerre kell mindegyik színből új tonert venni, mert oké, hogy XXL méretű és ritkán kell, de az ára is annyi, amiért más egy tartályos nyomtatót vesz 3 évre elég kellékanyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest