Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Üdv!
Ismerősöm venne gépet, eddig ez tetszik neki: [link] Jó lehet?
(1). Mostanság.
(2). Max 280k.
(3). Játék és multimédia.
(4). LoL, Fifa 21.
(5). 15,6", FHD, matt.
(6). Leginkább semmit, de minimálisan előfordulhat és közben nem.
(7). Semmi/W10.
(8). RAM 8GB, tárhelyből pedig vagy egy ~500-as SSD, vagy legfeljebb egy 120-as SSD és mellette egy 1 TB-os HDD.
(9). -
(10). Csak új gép, csak itthonról.
Előre is köszi. -
őstag
Üdv!
Ismerősömnek szeretnék nézni laptopot.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Vagy most(1-2 hónap), vagy ősz fele, de ez sok mindentől függ.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
Nagyon max 170k, szállítással együtt.
(3) Felhasználás?
Leginkább irodai, de kis játék is lenne rajta.
(4)Ha játékra is használnád...?
League of Legends, igazából a medium már jó, stabil 60 fps-sel, de persze, ami kihozható.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6", matt, felbontás nem számít, nem kikötés a FHD, IPS előnyben.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Viszonylag gyakran és előfordulhat a közbeni használat is.
(7) Operációs rendszer?
Win10/DOS
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
jó lenne egy 250GB-os SSD, de max csere lesz később, ha HDD, memória a felhasználástól függően ti tudjátok, indokolt a 8 GB?, ODD nem szükséges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
dVGA, amennyiben erősebb az integráltnál és annyi, hogy 4-5 évig működjön megfelelően, hiba nélkül.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Kizárólag új.
Előny, ha pl MM-ben meg lehet fogdosni. Ezekkel a paraméterekkel tudtok konkrét típust ajánlani, vagy a legkisebb kompromisszum kötéssel? Előre is köszi! -
őstag
Sziasztok, pár hónapja jártam itt, nem tudom, azóta változott-e bármi is a piacon, de inkább kérdezek. Szóval:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
3 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
nagyon max 400k Ft.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Photoshop és játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Alapvetően League of Legends, FHD-ban.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
legalább 15.6", FHD, matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Havi-2havi 1x és nem.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win vagy Free.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
legalább egy 512-es SSD(vagy 128GB+1TB) és legalább 8GB RAM és nem létszükséglet.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új, nem a számla miatt, hanem az "elvek" miatt.Namármost az egyik bökkenő, hogy nem biztos, hogy itthon lesz megvásárolva a gép, de ez nem releváns infó végülis, csak a típust kellene kiválasztani. Egyelőre ő a kiszemelt: Lenovo Legion Y540
Ha szeptember 10-ig nem mondok mást neki, akkor ez lesz(~350k). Specifikációban jól hangzik, viszont az adott feladatokra mennyire lenne alkalmas, illetve mennyire jó a hűtése?Amiket én néztem ki:
DELL G5 15 5587
Acer Predator Helios 300
DELL G5 15 5590Esetleg van ennél jobb/ajánlottabb, illetve, ha nincs, akkor ezek közül melyik a legalkalmasabb?
Előre is köszi!
-
őstag
Sziasztok!
Igazából 2 kérdéssel is fordulnék hozzátok, az egyszerűség kedvéért külön kérdezek majd. Szóval az első:
1. mostanában(>1 hónap)
2. 250.000 - 350.000 Ft
3. Játék, film, net.
4. Elsősorban LoL, ha megoldható, akkor a Fallout széria.
5. 15,6"+, technológia mindegy, ami van és amit mondtok.
6. Szinte semmit nem lesz hordozva.
7. DOS/W10
8. SSD és mellette, ha megoldható, akkor HDD is jó lenne, de főleg SSD.
9. ISO-HUN billzet+világítás.
10. Kizárólag új.Egy hölgynek lesz. Kikötésnek megkaptam, hogy ASUS legyen, ugye az FX-ek "húdeszépek", meg a GL-ek, de nyilván azok kilőve és más ASUS meg nincs, ha jól láttam. Acer a Predatort leszámítva offos, mint márka.
Párat kinéztem, ezek közül melyik az amelyiket élből lőjem ki és melyik az, amelyiket megmutathatom neki, hogy válasszon egyet?Acer Predator Helios PH315
Lenovo Legion Y530
Dell Inspiron 7567
Dell G5 5587
HP Pavilion Gaming 15
HP OMEN 17Egy kis Pro-kontra, hogy egyik miben jobb a másiknál érvelést nagyon megköszönnék.
Előre is köszönöm!
-
őstag
válasz
Khelben #148666 üzenetére
Tetszik a hasonlat
Viszont ahogy gyorsan ránéztem árukeresőn, azért a HP, hasonló kiépítésben 700-nál kezdődik, amivel nincs baj, mert ugye munkagép, viszont itt a keret csak 500-600.000. Abban az ársávban, van valami ami kis kompromisszumként, de használható "sóder szállításra", nyilván a csilivili "sportkocsi" külső picit sem releváns.
Egyébként ahogy ő mondta és írtam is ugye, Adobe programok, azon belül nem tudom mit csinál mivel, de még annyi, hogy ugye lenne hordozva(még házon belül is szokták).
-
őstag
válasz
minek?:S #148557 üzenetére
Esetleg ez a Predator milyen lehet, illetve az általam említett Zephyrushoz képest melyik a jobb?
Illetve, ha 600 fölé mennénk, akkor ASUS GL504GS vagy a Predator Helios 500 lehet a jobb?
Ez utóbbi inkább csak túlgondolás, az fontosabb az 500-600.000 Ft közötti kategória lenne. Nyilván egyébként a 3. kérdésre a válasz így értendő: Munka>Játék, dehát ezekkel azért a játék is megy már.
-
őstag
Sziasztok!
Keresnék egy gépet az alábbiak szerint:
1: Pénteken.
2: 5-600.000 Ft
3: Adobe Programok, Játék.
4: -
5: 15.6, FHD.
6: Hát sokat lenne hordozva és közben is elképzelhető a használat.
7: Windows.
8: HDD/SSD. Jó lenne mindkét verzió(ODD-s, vagy nem ODD-s)
9: -
10: Csak új.Akinek lenne, ő bízik a BF-os akciókban, így akkor venné meg. Eddig ezt nézte ki: [link] Ez jó lehet, vagy van jobb?
-
őstag
válasz
Khelben #147707 üzenetére
Hát, szerintem az az ASUS akkor tökéletes lesz, mivel barátnőmnek lesz és így legalább nem mondhatja azt, hogy azért nincs kész az ebéd, mert játszott
Viccet félre, kis csúszás után most tűnik aktuálisnak, viszont a DELL sajna neki drága, a keret az tényleg ilyen 250k körül lenne. Szóval, ha az ASUS picit kíméltebb beállítások mellett sem ajánlott, akkor van valami, ami nem "gamer" matricás, de megfelel a múltkor leírt kritériumoknak? Esetleg, ha tud pirosan (is) világítani a billentyűzet, az előny, de nem elhagyhatatlan.
-
őstag
Sziasztok! Egyik ismerősöm szeretne laptopot venni minimális játékra és netezésre.
1: 1-2 hónapon belül.
2: 250k körül.
3: Net, meg játék.
4: LoL, Fallout 76(ez talán a legerősebb). HD/FHD, Medium elég.
5: FHD, matt, IPS előny.
6: Gyakorlatilag semmit, nem.
7: Win vagy semmi.
8: SSD előny.
9: -
10: Csak új.Én eddig az Asus TUF FX504 gépet néztem ki, +4 GB Rammal, egyetlen dolog ami nekem nem tetszik benne, hogy TN, de neki jó lenne, meg szereti az ASUS-t is, meg a pirosat. Erről mi a véleményetek? Tudtok jobbat? Esetleg nem a DM801, hanem a DM802(i7 8750H)?
-
őstag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200-250e HUF
(3) Felhasználás? Net, film, meg mellette kisebb játékok is mennének(pl.: LoL)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Az említett LoL, esetleg Minecraft, közepesen elég minden.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS+FHD-t preferálnám 14,4 vagy 15,6-os méretben és, ha lehet, akkor matt, de ha úgyvan, javítsatok ki.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem sokat lenne hordozva és nem lenne úgy használva.
(7) Operációs rendszer? Windows vagy semmi.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD, 250GB, RAM 8 GB(?), nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? megbízható helyről szóba jöhet, számlával, garanciával, de ez esetben inkább olcsóbb legyen.(és legyen opció új gépre is)Előre is köszönöm.
-
őstag
válasz
Tikakukac #113800 üzenetére
Akkor a kérdésekre válaszolván:
1: A közeljövőben, 1 héten belül.
2: 130k, nagyon max 150k
3: Átlag felhasználás(net, film)+ CoD2/4, gondolom utóbbiak nem izzasztanak meg egy gépet már.
4: CoD2/4. Nyilván a lehető legmagasabb beállításokon, amit a hw enged fix250, de legalább 125 fpssel.
5: 15,6", 768p? gondolom más lehetőség nagyon nincs. Matt.
6: Ezekre nem tudom a pontos választ, de akkor legyen az, hogy lenne hordozva és közben is használná.
7: lényegtelen.
8: 1TB és/vagy SSD a rendszernek.
9: Azt mondta i5 kéne, megérné esetleg egy i3mal szemben ezekre a követelményekre?
10: Azt mondta, csak új, de ha nincs, akkor megbízható helyről, garisan használtra is rá tudom beszélni. -
őstag
Hali!
Haver keres gépet koleszos időkre. átlag felhasználás(net, film) és CoD4-re kéne, 150k HUF-ig, cipelve gondolom lenne, speciális igeények csak annyi, hogy i5 legyen benne. Tudnátok ilyen gépeket linkelni? Egyelőre jöhet új is és használt is, aztán majd válogatunk.
-
őstag
válasz
QwErTy42 #113069 üzenetére
Igazából ezeket néztem ki:
ASUS X555L - i3-5010U/4Gb/FHD
Fujitsu LIFEBOOK A555 - i3-5005U/4Gb/768p
HP 350 G2
Toshiba Satellite L50 - i3-4005U/6Gb/768pIgazából azon a HP-n még én is elgondolkozok.. az létezik, hogy ennyiért menjen? Boltot ismeritek?
Mindenesetre, ha ezek közül egyik sem, akkor Fuji A514.
-
őstag
Hali!
Egyik haverom ismerőse is szeretne gépet, kitöltötték a kérdéseket:
1. Most így tavasz nyár eleje felé
2. 120-130 körül
3. Alap felhasználás netezés, meg minden ilyesmi játék nem.
4. Nem kell
5. Ips ha van. Ha nincs akkor más is jó
6. Nem hiszem, inkább otthoni
7. Op. rendszer nem kell.
8. HDD-nek jó 500 gigás is.
Ram 4gb elég
9. Optikai kell igen.
10. Inkább újEzekkel a paraméterekkel mi van? Fujitsukat nézegettem.
-
őstag
válasz
adika4444 #112241 üzenetére
Van itthon T400 és meg is lep a sebessége, az is szóban van, de akkor 1440x900as felbontásban. Jelenleg egy E420am van, de azt eltudnám passzolni ~50k-ért, és hát most jól jön az a kis plusz.
Közben sikerült beszélnem bátyámmal, ő azt mondta, hogy 1200-as és az alatti felbontást ne nagyon válasszak, így sajna a HP kilőve. Egyelőre a Lenovo háza táján nézelődtem:
Lenovo ThinkPad T400
Lenovo ThinkPad Edge 13
Lenovo ThinkPad X200
Lenovo ThinkPad X200s
Lenovo ThinkPad X300Szóval csak netre(fb, ph, honfoglaló), skype, esetleg hd film, de ha az nem megoldható, akkor 480/360p-s filmek is jók. Nem lenne hordozva. Ezek közül melyiket ajánlanátok? Sajnos a szívem (gyengesége ellenére is) picit húz az Edge 13 felé.
Szerk.: Majdnem kihagytam a legfontosabbakat, SSD-t tolnék bele és linux lenne rajta.
-
őstag
Srácok!
Max 40k-ért, csak film, skype+net(youtube, facebook,honfoglaló, ph)-re ez a laptop megfelelhet? Vagy ha mást is tudtok, akkor meghallgatom szívesen, de kritériumok:ár: nagyon max 40k, 12-13" kijelző, Trackpoint, főleg utóbbiból nem engedek, illetve jó lenne ~3 órás akku.
Ja, és nem hordoznám.
-
őstag
Üdv.
1. Mostanában
2. 400k HUF
3. Irodai, Iskolai , PS
4. Sims-ek.
5. 15,6", FHD, matt.
6. Nagyon minimálisat, talán semmit. Nem.
7. mindegy.
8. ha lehet, akkor SSD(os) és 1TB HDD(programok) hely, ha nem, akkor 1TB HDD.
9. Jó lenne trackpoint, webcam.
10. Csak új. -
őstag
válasz
szabonagyur #97024 üzenetére
Hát jó, akkor.
(1). Minél előbb.
(2). 200k körül.
(3). Net, PS.
(4). -
(5). 15,6 ; FHD ; előny az IPS, matt.
(6). Vélhetően nem sokat, csak párszor. Nem.
(7). mindegy.
(8). 500GB+, ha van ennyiért SSD a HDD mellett akkor jó, egyéb esetben HDD elég, memória 8 GB vagy lehessen bővíteni 8GBra.
(9). -
(10). Új, másodlagosan az új mellett mondhattok használtat is számlásan. -
őstag
válasz
szabonagyur #97021 üzenetére
Azért nem írtam árat, mert fogalmam nem volt, hogy hol kezdődnek ezek a gépek, de ezt bele is írtam. Gondoltam 200k körül már lesz. Ha beleirtam volna egy árat, ami közel sem reális, akkor meg azon folyna a párbeszéd, hogy ez kevés, gyűjts még.
Asztali gép sincs 200bol, az is túl nyúlna illetve, ha 1x 1x mégis lenne hordozva a gép, akkor ugye asztalit macerás.
-
őstag
válasz
Khelben #97018 üzenetére
Én értelek, annyira értek hozzá, nem leszólni akarlak, hogy hogy mertél egy normális gépet ajánlani munkára, csak sajnos nem engedhetjük meg magunknak ezt a költekezést, természetesen nem dolgoztam rajta 6-8 órát, de régen voltam akkora kocka, hogy napi 12 órákat ültem gép előtt, szóval tudom, mennyire fontos a normális billentyűzet. Meló egyébként nem mindennap lenne rajta és nem 6-8 órában, ez több mint biztos, ezért mondtam, hogy másodlagos, ha meg tényleg olyan sz*r lesz, akkor szerintem veszünk egy vezetékes billentyűzetet.
Ez a Dell 5558 ez hol "gyenge", hogy el fogja unni a melót? Pont billentyűzeten? Természetesen felvetem neki a Zbookot, de azért valami "olcsó" alternatíva is kéne, i5+8 giga RAM megfelel a kritériumoknak PS-hoz? GT920M-nek mennyire van értelme? Laptopszalonon csak 920Mel látok 200k-ért. (most nyugodtan kövezz meg
)
-
őstag
-
őstag
Üdv!
Apám keres munkára laptopot, honlap fejlesztés lenne rajta, meg photoshop...
ár: nem tudom mennyinél kezdődnek ezek, örülnék, ha mondanátok többet is, olcsóbbat.drágábbat.
Mindenféleképpen új érdekelné csak és, ha lehet, akkor legyen Pesten boltjuk, ahol át lehet venni és lehetőleg a jövőhéten le lehessen ezt bonyolítani. Op rendszer lehet, de, ez mellékes, a hdd mérete is, ssd nem szükséges.Egyéb valami szükséges még? Üdv.
-
őstag
válasz
szabonagyur #92678 üzenetére
Köszönöm.
Természetesen én tisztában vagyok ezekkel én egy megfelelő méretű bútorlapot használok, ha ágyból használom. Ez meg nem nekem lesz, a leendő tulajt felvilágosítom, aztán, hogy mit fogad meg és mit nem, az már az ő baja.
-
őstag
Üdv.
Dell Inspiron 3542
Dell Inspiron 5548A kettő közül melyiket érdemesebb venni?
Előzmények letisztázva.. sims(nagyobb felbontáson)+net..
Nagyon cool(nak tűnik) a 3542, de az illető soha a büdös életben nem fogja kihasználni az i7et. Valamint az 5xxx-es proc jobban tetszik, meg gyors rákereséssel, nem utánaolvasással az m270 erősebbnek tűnt kicsit. Ugyanakkor nemtudom, hogy érdemben tényleg erősebb-e illetve lenne e értelme sims-re, meg, hogy az üzemidőt mennyire befolyásolja, hogy amd, és a melegedéssel sem tudom mi a helyzet, ágyból lenne használva, így minden c° számít.Nem leb*aszást kérek, ha valami sz*r és leköteleznétek, ha ezúttal magyarázatot is adnátok, ha szükséges lehet.(előny, hátrány, valami miért rossz/jó). Ha valami nem világos, kérdezzetek vissza
-
őstag
válasz
szabonagyur #92428 üzenetére
Mikor írtam, kolléga nem győzött meg arról, hogy a Dell 3542 jó lehet. Tegyük fel, hogy kinéztem akkor ezek közül, bár a kérdésemre még mindig nem kaptam egyértelmű választ(hogy Kell e dvga Sims mellé?), de akkor tessék:
Fujitsu Lifebook A544
HP ProBook 450 G2
Dell Inspiron 3542Ezek közül akkor melyik felel meg legjobban az elvárásoknak? Kell 840M egy Simsnek? 820M-nek mennyire van ilyen szinten értelme?
-
őstag
válasz
laszlobak #92384 üzenetére
És nekem honnan kell tudnom, hogy melyik "sz@rkupac", ha ide írtam segítségért? Használt sajnos nem játszik, de köszönöm, csak új kell neki, mert részletre venné. i7 valószínűleg semmire, de próbáltam valahogy válogatni, ha már a kolléga kérte, hogy nézzünk. Mint írtam: Net+Sims+skype lenne, de leírtam a kritériumokat. Tudnál akkor esetleg te mondani erre a célra megfelelő, legfeljebb 200k Ft-os laptopot? Olyasmi kéne ahol nem pénzfeldobás alapján kell választanom, hogy melyik kezemet vágjam le.
Szerk.: Színe mostmár mindegy, beszéltem vele. HDD meg lehet 500gigás is, ha azzal van jobb, max kicseréli.
-
őstag
válasz
minek?:S #92323 üzenetére
Na kinéztem párat. Igazából nemtudom, hogy melyik Sims-el akar játszani és, hogy azoknak milyen dvga kell vagy kell e dvga, de én GT840M-el néztem, mert ez a legerősebb ennyiért, amit láttam, de majd ti megmondjátok.
Lenovo Z50 70
Hallottam, hogy Lenovo szervize nem épp a legjobb khm.. de ennyiért ezt a konstrukciót találtam a legerősebbnek a 6 giga ram miatt, a FHD megjelenítő miatt és a 4gigás vga miatt(aminek gondolom sok értelme nincs).És amik HDD cserével megoldhatók, ha jobbak mint az előzők.
Dell Inspiron 3542 Ezüst
Dell Inspiron 3542 PirosUtóbbi kettő között van valami különbség a színt leszámítva, ami indokolná a +5k-t?
Illetve, ha tudtok mondani még, elsősorban laptopszalonról, akkor szívesen meghallgatjuk.
(#92371) laszlobak
Óó.. ezt inkább megveszem a Lenovo E420 helyett magamnak
Egyébként nem kikötés a piros, csak, hogy ne legyen dög fekete.. de időközben meggyőztem, hogy ne szín alapján döntsön, ha mondjuk van egy jobb laptop, ami fekete. -
-
őstag
Sziasztok,
Egyik hölgy ismerősöm szeretne új laptopot. Kritériumok:
-max 200k, de részletre venne.
-amire kéne: net és sims.
-webcam
-nagy tarhely
-intel processzor és gondolom kéne dvga, ez esetben nvidia(?)
-szine: ne fekete, lenovo stílusú lehet.
-billentyuzet szine: fekete.
-trackpoint nem letfontossagu
-csak uj. -
őstag
Akkor ebből gondolom leszűrted a laikusságomat ebben a témában
Nem sok laptopot használtam maradjunk annyiban, szóval lehet, hogy amit melegnek éreztem, az valójában csak enyhe langyosság volt
Most először az Edge kerül megnézésre, mert jó helyen van.. aztán az állapota dönt. Köszönöm neked is!
-
őstag
válasz
szabonagyur #90779 üzenetére
Jogos. Köszönöm a segítséget.
-
őstag
válasz
szabonagyur #90777 üzenetére
Az a baj a tablettal, hogy rühellek tapipadon írni.. kényelmelen, amihez meg van bill, az nem biztos, hogy "olcsó" is meg jó is.
Igaz, hogy 50k a 400, de magyar bill és korrekt garancia is van mellé.
Akkor gyakorlatilag bármelyik mehet, csak előtte tekintsem meg? (T400ast azthiszem nem kell.. ha már a házban van 1).
-
őstag
válasz
szabonagyur #90771 üzenetére
& ivana
Jogos. Nincs bajom velük, apunak T400as van.. nem rossz.. de valahogy nem tetszik, meg eléggé melegedett mikor ágyból használtam.
Edge: Tetszenek.. nem tudom miért, mert semmi extra nincs bennük, de valamiért megfogtak, sem az L412 sem a T400 nem tetszik annyira. Na meg azért nem programozni vagy videót/képet szerkeszteni akarok, csak HD filmet nézni meg netezni, az is annyira megterhelő? Egyébként sulimban egyik tanárnak L412 van és eléggé lassúcska.. mondjuk elég tré módon van használva is.
Na akkor kinéztem párat, ebben is lesz Edge, ha ez is sz@r, akkor erre is mondjátok, hogy felejtős.
Lenovo:
Lenovo Thinkpad T400
-Alfától, nincs hozzáfűzni valóm.Lenovo T410
-Angol bill talán nem zavarna, ha meg mégis, akkor meg át lehet matricázni nem?
Lenovo ThinkPad Edge E420
-A kopás nem fog zavarni, cd olvasót nem használok, cam megint csak nem hiányozna.Dell:
Dell Latitude E4300
-Erről mondjatok véleményt ti, Delleket nem ismerem, de jónak tűnik hw-ben meg árban, és még tetszik is. -
őstag
válasz
szabonagyur #90769 üzenetére
Nincsenek is nagy elvárásaim. Cipelni nem nagyon fogom meg dobálgatni sem.
Esetleg erre megérné pályázni? [link]
Vennék bele ssd-t.Szerk.: Illetve elég a 2 giga ram(win 8.1/10 vagy Linux) vagy 4-et nézzek inkább?
-
őstag
válasz
szabonagyur #90767 üzenetére
Ú
Szóval akkor mindenféleképpen felejtős?
40-50k-ig tudsz nekem mondani valamit filmre+netre? Pöcökegér szükséges, viszonylag szép kijelző, hűvös és halk működés 13"/14"-es kijelző.
Szerk.: Nem baj, ha nem nehéz, mert ágyból lenne használva arra az 1-2 órára.
Esetleg ilyen TP Edge 13 vagy 14-et nem tudod lehet e kapni?
-
őstag
Üdv.
Régóta tetszenek a Lenovo TP Edge 13/14-es laptopok.. bújom is a piacot.. most találtam(ne nézzétek h OLX).
Filmre kéne meg netre. Inteleset akartam, sajnos ez AMD... ez mennyire birkózna meg HD filmekkel meg nettel?(fb, ph, youtube...)
-
őstag
Sziasztok, hölgynek kéne notebook. Kritériumok az, hogy fehér legyen, és nagy HDD.(1 TB azért talán elég pár filmnek meg játéknak ha lesz). Én Intelt preferálom prociban és nVidiát vga-ban, de nem szeretnék beleszólni, mert nem ismerem a mobil részlegüket. Keret: max 140k. Használt nem jön szóba, Kesztölchöz közel legyen és csak személyesen szeretné venni.
Szóval Fehér, min. 1TB HDD, 140k max, és Kesztölchoz közel.Előre is köszönöm.
-
őstag
Sziasztok, használt laptopot szeretnék venni 60.000 max.70.000Ft-ért. Elsősorban Lenovora gondoltam, mert szeretem. A hely az csak Budapest.
Eddig egy Lenovo Thinkpad T400-t néztem ki, megéri? Esetleg hasonló/jobb vételek?
-
őstag
válasz
BigBlackDog #19441 üzenetére
Nem szeretném megnevezni, ám Informatiaki szakközép
de amúgy valami gagyik
-
őstag
válasz
Tikakukac #19394 üzenetére
értem, csak azért kérdeztem mert nem nagyon vagyok jártas ezen téren és láttam hogy mindenki lenovo, lenovo
ami suliban van tanároknak lenovo.. hát azok eléggé trék.. nem tudom milyenek de ha hozzám dobnák se fogadnám el.
És nyáron meg én inkább Acer-t néztem i3as procival..
-
őstag
Üdv Játékra valami márkát ajánlanátok, ami elég megbízható? kikötés az i3as proci és max 150ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Arch Linux
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest