- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sumptuous #167817 üzenetére
Akkor jó, mert én is az eredetire válaszoltam eredetileg, csak aztán láttam, hogy más lett a téma és szerkesztettem. Szóval a Lenovo Ideapadok hazai szervize a TMX, ami egy katasztrófa. Sokszor leírtuk már többen is, hogy ha egy nem Thinkpad géppel (amiknek más, rendes szervize van) garanciális gondod lesz, az szívás. Hülyének néznek, húzzák az időt, nem javítják meg, csereigazolást adnak. Nekem legdurvább esetem az volt, hogy a TMX csereigazolással küldte hozzám az ügyfelet (nem első eset volt), mert a gép javíthatatlan. Azt javasoltam, kérje vissza és adja ide nekem, hogy megnézhessem. Nagy nehezen sikerült neki, de nem akarták elsőre visszaadni. Tudod mi volt a baja a gépnek? Újra kellett telepíteni a Windowst a gyári image-ből, azóta is hibátlanul működik. Szép. A probléma az, hogy amíg ezek megtörténtek, az átfutási és szivatás idők miatt eltelt vagy másfél hónap.
-
-
-
gago1975
őstag
válasz
Sumptuous #167679 üzenetére
Ha meglátogatod a gamer notebook topikok, és beírod a keresőbe, hogy i5, ott minden információt erről.
Egy Dell/AW kutatásfejlesztő, egyetemen tanítja ezt és nem mellesleg szervizel, pásztázik is hobbiból laptopokat, több topik bejegyző köztük én is hozzá járunk a fél-milliós laptopjainkal pasztáztatni, mert ő gari vesztés nélkül csinálhatja, meg van a jogosultsága hozzá, leírja, hogy sajnos miből ered ezen probléma. KillHates -nek hívják, akár ott szerzőre is rákeresve megtalálod. -
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sumptuous #166680 üzenetére
Amúgy 16.-án sikerült egyet rendelnem az emagról, újracsomagoltként. Szerencsére volt rá kuponom, amit a bb topikban szoktak írkálni. Így végül 258k lett a kinézett gép, 2 év garival. Most hozta a futár, vadonat újnak néz ki. Az akkuban 9 ciklus van, 82Wh-át bír még a windows batterystats szerint. Az ssd-n pedig 1,3TBW-van, ami kicsit soknak tűnik, nem tükrözi a gép fóliás állapotát. Szerintem nagyon jó vétel volt.
[kép] Csak azért rakom be, ha valaki gondolkodna ilyen emagos újracsomagolt gépen, de tart tőle. A kijelző is foltosodás, bleeding mentes, nem tudom miért küldték vissza szegényt, de nagyon örülök neki. Járt hozzá egér is, ami elvileg karcos kéne, hogy legyen a leírás szerint. A tápegységen is gyári fólia van, az sem karcos. szóval nem értem miért van ez írva:[kép]De nem az. Konktrétan ennyiért használt sincs.. az is 300k.
Ui.: Nem, nem eladó!!
-
válasz
Valahogy mindenki ezeket a Legion-okat nézi ki magának, mert olcsók (és szarok?). Sztem olvass vissza 1-2 oldalt. A nagy fényerő ebben az ársávban a gamer gépek jellemzője inkább, de 400-ból nehéz lesz újat választani, főleg olyat, ami jó is. Véleményem szerint toldd meg egy százassal a keretet, akkor bele tudsz nyúlni a tutiba.
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Lejárt a szerkesztési idő. A 9-es pontot kihúztam, de csak eszembe jutott valami.
-Szeretem a touchpadot használni munkára. Előny ha az minél pontosabb és minőségibb kialakítasú. Lehetőleg külön gombok nélküli.
-Van mellé számítógép, ahhoz pedig 144Hz-es monitor, mivel már megszoktam ezt, nem szeretnék 60Hz-re visszalépni. Legalább 120Hz-es kijelző kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trance club
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest