- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
onadii #140470 üzenetére
A + gart nem ingyen adjak, dontsd el neked megeri-e
Dellnel hosszabbithatsz gyari gart +2 evvel, akar bovitheted helyszinire is, a dell alap gar nem rossz, de legtobb resze szervizbe vivos, es dellnel is vannak bena szerviz partnerek, helyszini garnal hozzad megy a szerviz 1-2 munkanapon belul, esetek nagy tobbsegeben meg is oldjak akkor
Nem ingyen van, de a szalonos evenkenti kotelezo szerviz sem a + garhoz, olyan gepeknel eri meg ahol nincs gyari garbovitesre lehetoseg -
válasz
onadii #140470 üzenetére
Én ajánlottam a Heliost de ahogy végig olvastam a dolgokat inkább dellt vegyél és hogy i5 azzal ne foglalkozz .
Khelben : ez engem is érdekelne hogy mi a véleményed G752vy szériáról 400k környékén vannak . Érdemes megvenni vagy felejtsük el és ha ebbe a kategóriába akarunk venni akkor 1060.
Én még várok gép vásárlással de érdekelne a véleményed ahogy mások e is főleg ha van valakinek .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
onadii #140462 üzenetére
A többi gép hűtűsét nem ismerem, a Dell hűtése biztosan jó.Nálam innentől az alábbi szempontok döntenének :
Garancia hosszúsága és biztonsága, szervizháttér minősége.
Ezek mind-mind a Dellnél a legjobbak. Persze, van olyan, amibe nem, pl több tipusnak jobb az IPS kijelzője, vagy sokaknak nem tetszik a billentyuzete, meg a szinek se a Dellnél a legjobbak, ezzel együtt szerintem a legjobb választás.Ott van még a Lenovo Y720, szerintem az az 1 mérhető a Dellhez, sőt, ott szinte ugyanannyiért kapsz ( 370 körül ) i7+1060 at, mint Dellből i5+1060 at, csak az a baj vele, hogy üsd be a keresőbe hogy " Lenovo telemax garancia "( Most persze bort iszok és vizet prédikálok mert én is Lenovot vettem, de nálam az ár sajnos döntő szempont volt, és az 1050 ti hez meg ragaszkodtam )
Summa summarum, én a Dellre szavaznék.
-
maajsz
senior tag
válasz
onadii #140464 üzenetére
Nekem konkrét típustapasztalatom ezek közül sajnos nincs, a 7700hq plussza ott látszik amikor a HT-t kitudja használni egy progi, gamingnél ez sztem jóval kisebb különbség valójában 5-10% max. Hogy a Dell vagy Acer, amelyiknél jobb a gari háttér és több a gar, gamer notiknél akad némi rizikó.
-
maajsz
senior tag
-
TheNewDawn
addikt
válasz
onadii #140459 üzenetére
Nem, pont azt mondom hogy nem elég az 1050 TI számodra, és mindenképp 1060 at kellene szerintem johy vegyél, és azok közül is egyértelműen a Dell 7577 az ajánlott.Az 354 be kerü,szóval simán belefér. ( Nem tudom van-e pénzed kifizetni az 1060 mellé az i7 et az olyan 400 kb neked kell eldöntened megéri-e )
A Witcher 3 hoz elég lenne az 1050 ti is, de ahogy előttem is írták, gondolom szeretnél a jövőben más megjelenő játékot is kipróbálni majd. Jelenleg az 1050 TI kb éppenhogy , de elég mindenre, de már az idén megjelenők közül is kb mindhez kelleni fog az 1060.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
onadii #140423 üzenetére
Az igényeid teljesen ugyanolyanok, mint nekem voltak fél éve, a különbség, hogy ahogy látom szerencsére neked sokkal több a pénz amit költhetsz rá ( nekem 300 volt a max ).
Végül nekem szerencsére sikerült 250 ből is venni egy olyat amivel maximalisan elégedett vagyok ( 1050 ti +7300 HQ van benne) de neked egyértelmű, hogy a többek által ajánlott Dell 7577 a jó megoldás.Az 1060 as kártya 50% al többet tud az 1050ti nél, szóval 1050 ti vel rendelkező gépek ha jót akarsz, kapásból kiesnek. Másik konnentedre is válaszolva az i7 és az i5 között olyan 25-30% a különbség az i7 javára, de egyrészt az i7 max teljesitményét kb semmelyik laptop nem tudja hosszutávon produkálni a melegedés miatt, másrészt amire neked kell, nemszükséges az i7, harmadrészt a játékok 80% sokkal inkább videokártya, mint processzor igényes.
-
Khelben
nagyúr
válasz
onadii #140435 üzenetére
A 17-es nem volt nálam, a 15-ös egy kályha volt. De hiába jobb a hűtése a 17-esnek, ha ugyanabból az igénytelen műanyagból van. Ha jól rémlik, ennél a gépnél fotóztam azt, hogy a műanyagba ágyazott fém zsanértartó 3 mm-re volt a hűtés hőcsövétől, ami kb. garantálja a zsanértörést.
(#140434) tomic : az összefoglaló kitöltése után tudunk segíteni.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest