- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tizedes1 #42481 üzenetére
720p-nek mennie kell, és a flash játékoknak is.
Az Intel Celeron 1000M low-on 80fps-sel viszi a Heart of the Swarm-ot... -
Borote
addikt
válasz
Tizedes1 #42400 üzenetére
Az az ULV Pentium tényleg hikomat bele.
"3 cellás akku...." - ennek nem sok köze van az akku kapacitásához. 43Wh-s, ami kemény 10%-kal marad el az átlag 47-48Wh-s akkuktól. A Wh számít, nem az, hogy hány cellából áll.
"integrált vga nincs benne esetleg?" - HD2000, a CPU-ban
(#42403) cigam: ezek a Sleekbookok elég gyatra minőségűek. Miért nem nézel egy Fujitsu AH502-t?
-
válasz
Tizedes1 #42400 üzenetére
Integrált már mindegyikben van, de ha jól emlékszem ez nem volt szempont...
(#42401) RazielZ
Fujitsu Lifebook A532
Fujitsu Lifebook S752 -
gyenesmartin
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tizedes1 #41268 üzenetére
Ja hogy úgy...
Az a kártya pl azért érősebb mint a HD3000-es, az ilyen grafikai/tervezői programokra van leginkább aktivizálva...Ha kell akkor ott a nagyobb teljesítmény, ha nem meg ott a kisebb és úgy az akkumulátor üzemideje is hosszabb. Akkor vannak típusok ahol akár együtt is tudnak működni. De leginkább azért van kitalálva hogy az üzemidőn ezáltal nyerjenek ha nem kell a nagyobb teljesítményű videokártya minden esetben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tizedes1 #41243 üzenetére
Igen létezik 4200M változat.
HD3000 mellett ami jobb? Attol függ mire kell, és mennyi a max kereted, mert a határ a csillagos ég.
viktorhmv: Mennyibe kerülnének? Illetve G580-asból van millió specifikációval, de amit leírtál olyan pont a világon sehol sincs, vagyis még google se találja, így javítsd.
-
air
nagyúr
válasz
Tizedes1 #39207 üzenetére
Ezek szerint a kérdés nem neked szólt. Miért kell válaszolni rá? Pláne így.
Egyébként azokra céloztam, akiknél egyértelműen kiderült, hogy Windows-t és Windows-on futó játékokat szándékoznak használni. De túltárgyaltuk már a témát, mindenki azt használ, és úgy ahogy akar. -
Chaser
legenda
válasz
Tizedes1 #38388 üzenetére
De lehetéges az. Az opció neve: olyan gépet amit vga-val szereltek. Kerülőút: Ha van a gépen expresscard, vagy üres minipcie slot belül - ez utóbbi ált-ban mindben van, ha mást nem wlant likvidálni kell - , akkor megoldható egy külső vga de ahhoz normál tápegység kell. Sebesség terén én szkeptikus vagyok, bár nem tudom a mai express milyen szabványon megy, lehet ma már egész korrekt teljesítmény összejöhet így. Elképzelhető az is, hogy már usb3-as csatolóval is létezik ilyen egpu megoldás.
-
stratova
veterán
válasz
Tizedes1 #38388 üzenetére
Abban nem lenne üzlet. De Intel GPU-jának erősödésével fokozatosan szorul ki az alsóbb dVGA régió is.
Fujitsu adott ki anno egyfajta bővítőkártyát egy konkrét modellhez, de azóta semmi gyártói megoldásról nem hallani, nem véletlenül. "Házi"/utángyártott okosságok léteznek -
Dhampir
félisten
válasz
Tizedes1 #38062 üzenetére
Például a Computerimperium oldalán még láttam.
(#38057) Pocok256
Köszi.
(#38072) Milkoma
A Fujitsu A512 tetszene? Celeronos konfigurációban 80.000 Ft.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tizedes1 #31350 üzenetére
x200s-em van. Igaz az 2 magos sl9300-as.
Szerintem ez az a gép amit már itt 3-szor eladtak amúgy
Akksi meg pár dolog stimmel, valószínű, dfe nem biztos.
Maga a gép állat, tényleg. Viszont ezzel a procival, pláne ennyiért nem venném. Ha nem vagy dekamániás, mint én, és nem kell az érzés, hogy jeah, akkor vegyél x200-at. Olcsóbb, több van belőle, rendes procikkal.
-
masholnap
senior tag
válasz
Tizedes1 #31155 üzenetére
én azt nem értem, a http:// kezdetű szarok miért nem változnak automatikusan linkké. ezt miért nem csinálták meg mostanság prohardverék, amikor kicsit hozzányúltak a rendszerhez?
egyébként igen, amíg ilyen, nem ártana nyomkodnia a [ Link ] gombot mindenkinek, sok időt lehet vele spórolni másoknak
-
Pocok256
veterán
válasz
Tizedes1 #30523 üzenetére
Mostani PC ket röhögve leszorítod 35W alá netezésnél. Természetesen nem fognak annyiból megélni mint egy jó laptop (10W-12W), de már a 30W körüli fogyasztás is vállalható, és mikor játszol nem kell kompromisszumot kötnöd.
Amúgy 1366*768 ban lowon elég sok játék még el fog döcögni a gt 635m en. Csak akkor mi értelme van a játéknak ? Nálam azért sokat nyom a latba, hogy élvezhető képet is mutasson a játék és ne kocka embereket kelljen lövöldözni. Ehhez a szinthez pedig jól jön egy gt 650m.runner 125:
Szerintem azért online fps játékoknál már kijön a i3 előnye a dual core -al szemben. Főleg BF 3 ban ami igen intenzív proci használatot csinál. -
Chaser
legenda
válasz
Tizedes1 #30523 üzenetére
G1610+pico psu. Ha játszanál is akkor egy passzív 7750 pl. Monitorból nekem volt egy benq 21.x" FHD LED-es, max fényerőn 20W, de akár 10-ig is le tudott menni, ott már pici volt a fényerő. A gép picopsu-val vga nélkül net alatt kb belefér 20-25W-ba SSD-vel vagy 2.5" HDD-vel. 7750 dob még rajta 5-10W-ot, de pl torrentnél full le is kapcsol a vga, a 7xxx széria már tudja azt is, max 2-3W-ot eszik ha standbyba megy a monitor. Szóval ha nem is 35W, de nem sokkal több már megvalósítható monitorral együtt böngészés alatt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tizedes1 #30451 üzenetére
Lehetne itt mókás kimutatást csinálni, hogy xy kari itt ennyi, ott annyi. Asztaliban ez ennyi, meg annyi.
Szerintem páran a fejüket kitépnék. Node.
Itt a vidkariért fizetsz sokat, kb. reális, ahhoz képest, hogy mi jön még hozzá. Ha nem akarsz már 1 év múlva azon agyalni, hogy ez vagy az miként fog menni, akkor vedd az 580-at.
runner 125: Hallgatózol a fejemben?!
Pusztuljak meg a gép előtt, ha nem most döntöttem el, hogy a HP-t eladom és veszek egy PS3-at. A maradékból picit megújítom az x200s-t, és cső
Egyszerűen ennyi
Mondjuk ha kapok 30k-ért olyat, ami nekem kell akkor marad, ennyiért nem adok el egy ikont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest